Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, August 12, 2010

Dunia baru ;)


MAP 1. Yeahh~

Innovation Center,R&D
Sime Darby Plantation


Sekarang dah melangkah ke satu lagi dunia.Macam tak percaya akhirnya aku ke bidang R&D. Syukur Alhamdullilah ;) Sangat berbaloi penantian & kesabaran sebelum ni. So far so good. Boss sangat baik,ofismate sangat  friendly & helpful.Even semua benda adalah baru bagi aku. Duk bertapa dalam lab,bergelumang dengan minyak kelapa sawit hari2. Hehe. Tak kisah.Asal minat. Semua benda jadik best ;) 
Sekarang tengah gunakan segala peluang yg diberi untuk belajar, belajar & belajar. Bukan senang nak dapat peluang macam ni. Peluang ni datang sekaliiii je, so haruslah digunakan sebaik mungkin. Kan? Kan? ;)

Ok. Tamat sudah penulisan formal ala2 novel cinta. Sekarang ke penulisan gaya bebas pulak.

Pehhh! Rinduuu gila nak berblogging. Masa sekarang adalah amat terhad. Lepas habis program MAP tu konon nak update setiap aktiviti2 best masa kat sana tapiii..amatlah tak sempat. Banyak benda nak diuruskan. Dan ye, daku amat rinduuu ngan kawan2 tercenta semua especially my bestfriend.Terasa dah bertahun tak jumpa. Nak jumpa dia, nak main2 perut dia yg tengah membulat tu. Oh..mesti sangat comel! ;) Dan ye lagi..kepada geng memuah juga. Sangat rindu. Kak masy (rindu akak lebih), Bella (nak souvenir dari Paris. Huu), Wafa (takziah diatas kehilangan ayahmu. Moga rohnya dicucuri rahmat. Al -Fatihah. Ku tahu kamu tabah. Sabar k. Peluk~). Hemy (sila buat gathering tuk iftar geng memuah).Keri, Kak Aima, Kak Zona, Jard (Rindu rindu rindu!). 

Dan yang terpaling rindu tak terkata2 adalah dengan ORANGERS~ Ya Allah, setiap masa duk teringat diorang. Macam kena angau.Bonding antara kami adalah amat kuat dan erat bagaikan metal-metal bond. (Eceh). Sebulan duduk sama2 kat tanah tinggi genting, dah macam adik beradik dah. Susah senang harung sesama. So bila dah tak bersama terasa amatlah rindu. Apa yang penting? KERJASAMA!! Tagline kami ;)





Sayang Orangeeee!

Oklah, stop dulu. Nanti ada masa sambung lagi. Akhir kata, Selamat Menyambut Ramadhan semua. Banyak kan amalan dan tambahkan pahala~








Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015