Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, April 12, 2016

#GBSBFamilyFunDay 2.0: Sponsored Item ( Tissue Cover Comel)

Alhamdulillah, 9-10 April 2016 lepas GBSB Family Day 2.0 berjalan dengan lancar. Seriously super happening, sampai balik tu ku pun pening sebab tak cukup rehat. Hehe.  Sementara nak pilih gambar2 yang menarik, meh nak review sponsor dulu.

Comel kan??? (^_^)
Tissue cover, sew with love by @ddsewwithlove.

Memang comel dan sesuai sangat di letak dalam handbag kita yang comel, barulah konsep "cantik diluar, cantik juga di dalam" gitu. Ini handbag dah cantik, buka dalam..tisu berterabur bagaikan dilanda ombak air pasang, belum bercampur dengan harta karun lain lagi dalam beg tu. Haha. Lagipun musim2 El Nino, membawa tisu kemana2 adalah kewajipan sebab proses rembesan peluh berlaku dengan cepat. Kejap je dah berpeluh tang dahi, berpeluh tang hidung, berpeluh tang misai *daku lettew* (-_-). 


 These are for us (^_^)
#gojesbloggersupermomandbaby
Thank u so much @ddsewwithlove.

Btw, ada banyak lagi produk dari @ddsewwithlove ni. Antaranya:

Ipad mini cover


Iron board cover. 
Kenapa comel sangat nih?!!


Needle book.
Ini adalah comel, untuk diletakkan segala pin, brooch. 
Jadi senanglah nak simpan pin,brooch bila travel, simpan dalam handbag. Mengurangkan risiko "Beli 10 brooch, hilang 10 brooch dalam masa 10 hari". Haha.

Jika berminat, boleh hubungi kak dd yang peramah dan follow IG @ddsewwithlove untuk tengok lebih banyak lagi produk yang dihasilkan. Hasil yang sangat kemas, comel dan yang penting harga berpatutan :)

Whatsapp: 019-2678685
Email:ddsewwithlove@gmail.com
IG: ddsewwithlove  (Follow peliss)

Terima kasih sekali lagi @ddsewwithlove kerana sudi menaja #gbsbfamilyfunday untuk kali ini. Moga bisnes @ddsewwithlove berkembang maju dan meluas. JazakAllahu khayran <3 span="">

Friday, April 08, 2016

Family Day GBSB 1.0

Assalamualaikum. Terasa pelik pula bila jari jemari ni mula menaip semula di blog kesayangan ni .Alhamdulilah syukur diberi kesihatan yang baik dan diberi peluang olehNya untuk menikmati pelbagai pengalaman. Nanti saya akan kongsikan pengalaman yang bagi saya sangat rugi kalau tidak dikongsi bersama kawan2 semua. Moga apa yang akan ditulis di dalam blog ini nanti memberi manfaat pada orang ramai. InsyaAllah. Disebabkan saya dah lama tidak menulis, jadinya most of the entry adalah bersifat "Major Throwback" gitu. Hehe.

Untuk entry kali ini, agak santai. Sesuai sangat lah dengan Family Day GBSB 1.0 yang diadakan di Singgah Santai Resort, Hulu Langat, pada 16-17 Mei 2015 lepas. Yup, yup. Tahun lepas. Our 1st family day. Alhamdulillah everything went well. Masih teringat lagi betapa meriahnya event tu. Full review tentang bilik, resort, makanan disediakan , sponsorship akan saya ceritakan di entry akan datang. InsyaAllah. Btw, GBSB ialah Gojes Blogger Supermom & Baby. Group yang ditubuhkan waktu kami mula2 berkongsi pengalaman masa mengandung, membesarkan anak pertama, kedua dan seterusnya. Perkenalan hanya dari alam maya sahaja, Alhamdulillah sekarang macamkan adik beradik. Very close and we love & support & care each other. Moga ukhuwah kami berkekalan hendaknya sampai bila2. InsyaAllah :)


Our Little Family 
(^_^)


Our Big Family
Gambar dari IG Puan Pingu. Maceh :)

Aktiviti sambut hari lahir anak2. 
Banyak kek, banyak hadiah dan terlalu banyak kenangan manis disitu.

Aqilah Husna pun sambut hari lahir nya juga. 
Masa ni dia setahun sebulan. Montel2.
Hehe. Geram pulak tengok. InsyaAllah lagi 2 hari genap umurnya 2 tahun.
How time flies ;')

 Nyum..sedap! 

Jelly Kelapa Olla

Ini adalah antara kesukaan Husna, byak dia makan jelly kelapa ni. Memang sedap. Isi kelapa dia banyak dan terasa sangat kelapa. Sesuai sangat dimakan untuk musim El Nino sekarang ni, buat sejuk badan, Btw, ini adalah salah satu dari sponsor kami iaitu jelly kelapa Olla dari Bizz Bro. Boleh contact  011-36677847 atau visit IG @Bizzbro. Bermotokan "Quality, Our Main Priority" . Memang terbaik. *thumbs up*

Mommy gojes :)
Masa ni akiviti bermain kotak beracun.

Alhamdulillah. Tengoklah hadiah anak mama ni dapat. 
Moga dimurahkan rezeki acik2 yang beri hadiah ni pada Husna. 
JazakAllahu Khayran.


Dan InsyaAllah esok akan diadakan Family Day GBSB 2.0 pula di Gold Coast Morib. Moga dpermudahkan segala urusan dan diberikan kesihatan yang baik kepada kami dan anak-anak semua. Debor plus excited. But then, must keep calm & stay low :)



Special Thanks To Our Lovely Sponsors For This 2nd Event :.
๐Ÿ‘‰
@barangbaby_fingertips.shop
๐Ÿ‘‰
@doublek_label
๐Ÿ‘‰
@allaboutprinting
๐Ÿ‘‰
@comeystuff.instantshawl
๐Ÿ‘‰
@ddsewwithlove
๐Ÿ‘‰
@alysapunye
๐Ÿ‘‰
@amerislovely
๐Ÿ‘‰
@sugarlandbyrara
๐Ÿ‘‰
@umisue_studio
๐Ÿ‘‰
@ninjaklickz
๐Ÿ‘‰
@aidanstitch
๐Ÿ‘‰
@vanillavendor
๐Ÿ‘‰
@ekinjamalstudio
๐Ÿ‘‰
@dolceryna
๐Ÿ‘‰
@projekniaga
๐Ÿ‘‰
Fb : Pengedar Mak Pon Perencah Mee Bandung
๐Ÿ‘‰
Mee Siput Gorgelicious 01126819391

Alhamdulillah, ramai yang sudi menaja #gbsbfamilyfunday kami kali ni.

Salam Jumaat yang Barakoh :)












Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015