Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, April 12, 2016

#GBSBFamilyFunDay 2.0: Sponsored Item ( Tissue Cover Comel)

Alhamdulillah, 9-10 April 2016 lepas GBSB Family Day 2.0 berjalan dengan lancar. Seriously super happening, sampai balik tu ku pun pening sebab tak cukup rehat. Hehe.  Sementara nak pilih gambar2 yang menarik, meh nak review sponsor dulu.

Comel kan??? (^_^)
Tissue cover, sew with love by @ddsewwithlove.

Memang comel dan sesuai sangat di letak dalam handbag kita yang comel, barulah konsep "cantik diluar, cantik juga di dalam" gitu. Ini handbag dah cantik, buka dalam..tisu berterabur bagaikan dilanda ombak air pasang, belum bercampur dengan harta karun lain lagi dalam beg tu. Haha. Lagipun musim2 El Nino, membawa tisu kemana2 adalah kewajipan sebab proses rembesan peluh berlaku dengan cepat. Kejap je dah berpeluh tang dahi, berpeluh tang hidung, berpeluh tang misai *daku lettew* (-_-). 


 These are for us (^_^)
#gojesbloggersupermomandbaby
Thank u so much @ddsewwithlove.

Btw, ada banyak lagi produk dari @ddsewwithlove ni. Antaranya:

Ipad mini cover


Iron board cover. 
Kenapa comel sangat nih?!!


Needle book.
Ini adalah comel, untuk diletakkan segala pin, brooch. 
Jadi senanglah nak simpan pin,brooch bila travel, simpan dalam handbag. Mengurangkan risiko "Beli 10 brooch, hilang 10 brooch dalam masa 10 hari". Haha.

Jika berminat, boleh hubungi kak dd yang peramah dan follow IG @ddsewwithlove untuk tengok lebih banyak lagi produk yang dihasilkan. Hasil yang sangat kemas, comel dan yang penting harga berpatutan :)

Whatsapp: 019-2678685
Email:ddsewwithlove@gmail.com
IG: ddsewwithlove  (Follow peliss)

Terima kasih sekali lagi @ddsewwithlove kerana sudi menaja #gbsbfamilyfunday untuk kali ini. Moga bisnes @ddsewwithlove berkembang maju dan meluas. JazakAllahu khayran <3 span="">

3 comments:

izzatul azma mohd asri said...

Sriyes comel gila..okay nak ushaaaaa IG dia hehe

Erina Asmawani said...

Izza: Comey angat2 kan..dia biras ena.very tangan seni..hehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015