Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, July 13, 2016

Penapis Air buat Mak Ayah

" Ena, cadangkan penapis air Coway yang terbaik. Nak pasang dalam bilik mak ayah aku. Sekarang ni memang dah ada mini kettle, masak dan buat air kat dalam bilik tu tapi leceh. Kalau ada penapis air yg siap ada air sejuk dan panas lagi senang. Lagipun kami kalau dah naik tingkat atas memang bercinta nak turun bawah pergi dapur masak buat air segala. Tu nak senangkan mak ayah aku, nak pasangkan je Coway kat bilik diorang. Nak buat ala2 mini pantry" tanya Puan Nazliah a.k.a Yah, owner Sugarklipsy ini penuh semangat bila dapat tahu kawan dia ni officially dah jadi agen Coway. Comel kan? Nak buat ala2 mini pantry dalam bilik mak ayah 
Tersenyum dengar keletah kawan sorang ni yang memang jenis cakap laju. Saya yang masih baru dalam dunia Coway ni, terkial2 jugaklah terangkan satu2 produk penapis air Coway. Hehe. Dari segi spec dan air yg dihasilkan. Dari model Value, Petite, Villaem, Neo..sampai lah Inception yang boleh hasilkan air bersih bermineral dan beralkali.
Yah cakap " Inception ni macam best. Alang2 nak belikan untuk mak ayah, aku nak kan yang terbaik. Ada air mineral dan alkali, bagus utk kesihatan diorang".
Tanpa ragu2 (tapi semestinya setelah sesi soal jawab yang banyak..hehe..well, inilah ciri2 seorang customer yang bijak dan serius nak beli ) dia terus ambil keputusan bijak memilih Inception untuk rumah mak ayah dia. Walaupun ada je model penapis air Coway yang lebih murah, mahupun jenama penapis air lain dekat luar sana. Dia tetap memilih Coway Inception. Niat dia memang nak menyenangkan mak ayah dia dan nak yang terbaik. Dan inilah yang terbaik 
Dan Alhamdulillah, segala proses dipermudahkan dan Inception telah siap dipasang untuk mak ayahnya. Memang itu yg dia sangat harapkan, Coway Inception terpasang sebelum raya menjelma. Hadiah untuk mak ayahnya.
Inilah kisah customer pertama Coway saya. Seorang anak yang baik dan juga sahabat yang baik. Banyak juga saya belajar dari dia sepanjang proses urusan penapis air ni. Bukan hanya urusan jual beli sahaja semata2. Dia mengajar saya untuk senangkan mak ayah, walaupun jasa mereka tak terbalas, tapi dengan usaha sekecil ini, dengan menyediakan penapis air terbaik untuk mak ayah pun secara tak langsung dapat menggembirakan mereka. Untuk mak ayah, pilih lah yang terbaik. Yang betul2 terbaik.
Saya percaya dan yakin, jika kita menyenangkan mak ayah, hidup kita juga pasti akan senang. Allah itu Maha Pemurah 
Berminat nak beli kek super sedap? Seriously sedap.
Order di Sugarklipsy.
FB: Sugarklipsy   IG: @sugarklipsy
WA +60197271509 (Puan Nazliah)

Berminat nak beli penapis air Coway? 
Order dekat saya. Ok . Tak beli pun tak apa, nak tanya2 pasal produk Coway pun boleh.

Anda tanya, saya bantu.

WA +60126424061. 
Saya Puan Erina, Health Planner anda :)

Luqman pun suka Inception sebab senang nak bawak bekal air pergi school :)

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015