Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, May 28, 2012

Aqil Hamzah 3 bulan ;)


Baru balik dari klinik, Aqil 3 months check up. Berat terkini Aqil 7.6kg,panjang 64cm.Alhamdulillah..sihat anak mama ni. Semoga terus sihat dan membesar dengan bijak dan aktif ye sayang :)

P/s: Kena cucuk tak nangis pun tau, hero nih! :D

9 comments:

CaDLyNN said...

dah nk same beso dah muke aqil ngn mama die..ahahaha..cumil as usual! :)

zonaku said...

haah.. hero ni aqil.... semangat

kakak sara y dah 6 bulan pun x cecah 7kg lagi...

Masy said...

pelik lak guna 'panjang' kan, tp nk guna 'tinggi' pon mcm x kena gak hehehe

jaga2 tembam niii gomol diaaaa sabtu nantiii

PUAN SUE said...

aqil lg tembm dr aqilah..hihi..boboy mmg cpt besar kn

HEMY said...

mmg betul lah susu ibu gak yg terbaekkkkk

Erina Asmawani said...

Lynn:
hahaha..betul la kan, dlm pic ni nmpak muka Aqil nak sama besar ngan mama dia. Macehhh Anuty Lynn :)

Kak Zona:
kannn..big boy nih. Mujur ayah dia ada, ley tolong angkat kan Aqil..kalo mama dia kejap je..dah lenguh

Erina Asmawani said...

Kak Masy:
tula..memula ena pun rasa pelik dgn panjang tu tp disebabkan measure nya pun secara baring, kira ok jugakla term tu..hehe

Aqil rela digomol :p

Puan Sue:
Alhamdullilah. Memang tembam budak ni..haah, lelaki mmg cepat besar :)

Hemy:
ye..mmg terbaikk :)

sweethOneY said...

Eee muka sama mcm Mama lahhhhh

Ena dah jadi mama ni makin cantikla yunk

sri noraima othman said...

bam bamnye aqil.aiman 5 bulan 7kg baru!!









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015