Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, June 18, 2012

Si bujang ;)






Terasa kejap masa berlalu. Aqil dah nak masuk 4 bulan. Banyak dah akalnya.Bila dipakaikan baju dengan seluar jeans nampak macam dah besar je.Kesayangan mama dan ayah ni. Tok mama dan tok ayah dan opah  juga.Kesayangan ayahlong, ayahngah, ibu,ayahcu..kesayangan semua lah. Hehe. Oh, semalam hari bapa kan? Selamat hari bapa untuk semua bapa2. Terutama sekali untuk ayahnda tercinta yang sangat rajin,semoga beliau diberikan kesihatan yang baik,dipanjangkan usianya dan sentiasa dilindungi Allah. Untuk ayah Aqil juga..maintain cool ok ayah :D Sayang sangat dua2 ayah ni!!



P/s: Ni tengah panaskan enjin nak amik mood blogging balik nih. Buat entry lite2 dulu :D

13 comments:

Mommy_Cha said...

dah besar dah semakin cerdik kan? tak sabar nak dgr baby panggil mama :)

HEMY said...

bagus...ringan2 dulu, foreplay..baru panas..eh eh

Riny said...

da bulat la budak kecik tu....:)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

hamboiihhh kemaen senyap yee..

CaDLyNN said...

wahhhhhhh...blog da cantik~!

aqil comey!

PUAN SUE said...

hai hensem..minggu dpn aqilah 4 bulan

zonaku said...

semangat yang bagus ni......


leh tgk aqil selalu

Masy said...

muka Aqil mcm terkejut je kene kiss hahahahha

Erina Asmawani said...

Mommy Cha:
betullll..makin banyak akalnya. Ada je perkembangan baru diorang :D

Hemy:
hahaha..bengong

Erina Asmawani said...

Riny:
Haah..dah bulat dah dia ni :)

Pojie:
yelah..busy sesajo mommy nih sekarang..hehe

Erina Asmawani said...

Lynn:
Metaceyy Lynn. Haah, blog dah berubah wajah..nak amik feel blogging balik. Cewahh ;p

Sue:
Hai aunty..sama..minggu depan pun Aqil 4bulan :D

Erina Asmawani said...

Kak Zona:
InsyaAllah kak :)

Kak Masy:
Bukan terkejut tu kak..ralit tengok lampu..hehehe

aTy _faRed~ said...

anak awak besar..3 bulan pon dah berat..4 bulan dah boleh pakai jeans..memang cun ar..saye tak sabar nak pakaikan jeans kemeja bagai..tunggu raye nanti anak 4 bulan harap dah ley pakai..:)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015