Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, December 20, 2012

Bila Aqil masuk majalah..


Cover Wawa Zainal & Haniz Suraya

Kelas tauu..Aqil masuk majalah. Mingguan Wanita lagi. Heheehe. Masa dekat Sabah baru perasan. Masa tengah belek2 majalah ni , tetiba terperasan dekat satu ruangan iklan ni...

Iklan Natalia produk! Wiiii. Baru lagi produk ni, keluaran bumiputera.Susu nutrisi pre & postnatal yang pertama dipasaran mengikut Sunnah .Susu untuk ibu mengandung (Natalicious) dan juga susu untuk ibu yang menyusukan bayi (Natalshape). Duta produk ni ialah Catriona Ross.


 Nampak tak Aqil bawah tu? Nampak tak? Nampak tak? :D





Tadaa!! Aqil dan mama Aqil. 
Dah masuk 4 bulan minum Natalshape, memang berkesan. Nampak perubahannya. Susu semakin banyak. Alhamdulillah. Nanti aku cerita lebih lanjut pasal bestnya susu ni.Masa baca testimonial sendiri rasa kelaka je. Ayat memang karangan SPM betul. Hohoho :P


Lily (adik ipar) & family pun ada. Dia pengguna Natalicious. Lily lah memperkenalkan produk Natalia ni dekat aku. Dah dekat 6 bulan dia minum susu ni. Memang nampak lah perubahan dia, takde lesu2 letih langsung. Cergas je semedang.Memang disarankan untuk ibu2 yang tengah pregnant minum Natalicious ni :)

Kakak Intan pun ada :)
Lily tengah tunggu hari ni. Dah ada dilation 2 cm tapi tetaplah rajin buat kerja rumah. Moga dipermudahlan proses dia lahirkan anak kedua dia.Aminnn.

Nak tau lebih banyak info pasal susu2 ni, boleh lah ke website Natalia ni. InsyaAllah kalau ada rezeki bolehlah mama Aqil jadi stokis nanti :D



9 comments:

Masy said...

gmbr kt kenduri kawen wafa lak tu hehehe

erin said...

amboi, glemer aqil ;p

Wawa said...

wow!mama ngn anak masuk majalah...kelas kau jah...hihi...;)

Wak Gelas™ said...

wahh gelemernyeee makkk.. eHHHee

zal88 said...

susu ni utk ape eh kak?tq

Aty_Fared said...

waaahh.merase gak masuk majalah..popular gitew..:)

zonaku said...

hahahaa.... retis la aqil lps ni......

CaDLyNN said...

ayat ena mmg class gitu..aqil femesss

cha said...

wah best masuk majalah. mmg ok ye u? reviewla nanti. i ni even takde baby lg tp badan selalu lesu je

btw salam kenal and follow u :)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015