Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Saturday, March 14, 2009

Blog ini bercuti tuk seketika



Memandangkan sekarang dah pertengahan bulan 3, maksudnya ada lebih kurang sebulan je lagi nak final exam. Jadinya, aku ambik keputusan tuk berhenti berblogging seketika. Banyak lagi perkara yang lebih penting nak aku fokuskan. Study dah tentunya, segala assignment nak kena siapkan ngan presentation pun nak kena settle kan. Berblogging ni byk habiskan masa aku sebenarnya (maklumlah, budak baru belajar..akakaka). Hmmm..nanti bila aku dah btol2 free (tak semestinya lepas final exam), aku berblogging balik ;)


Tapiiii... walaupun aku tak berblogging, aku still baca blog2 kesukaan aku. Perkara wajib tu sebelum tido. Kla, jumpa korang dalam next entry. Miss me not. Doakan kejayaan aku tuk sem akhir ni. Daaaaaa~~~


7 comments:

paiseh said...

gua nak tengok je.. lama mana lu bulih tahan addict sama belog. hahahahaha..!
btw.. samat stadi okeh!!

Pecinta ABC said...

good luck
semoga bjaya dlam final exam..
study rerajin n jga keshtan kayyy..
daaaaaaaa... hihihiihii

fararusdi said...

wahh bagusnya akak, siap cuti blog sebab nak final...! hee.. ;p

akak, cepat check out kuching updates!! :)

Erina Asmawani said...

Paiseh:
Lu tgk la..wa tak setegar lu.wa blogger junior..hakhak..
terima kaseh~

Pecinta Abc:
Tima kasey ye..hihi..
jgn risau..kesihatan telinga dan lain2 juga akan selalu dijaga rapi ;p

Fararusdi:
akak bz sekarang..huhu..
nanti update jgn lupa inform akak k

sweethOneY said...

blog mmg mencurik byk ms.. hehe

sweethOneY said...

eh, lupa lak :D
gdluckkk taw

Erina Asmawani said...

sweethoney bunny =p
macehh izza..same2 kite bertarung tuk sem akhir ni ;p









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015