Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Sunday, October 10, 2010

Kembara Johor Erina selama 9 hari

@ Hotel Masai Utama, Pasir Gudang,JB

Secara ringkasnya, pengembaraan telah bermula pada 1/10 yakni Jumaat lepas. Hala tuju pertama ialah ke Muar. 3/10 terus ke Pasir Gudang sampai 8/10.Dan pengembaraan berakhir pada esok harinya,9/10 dekat Kota Tinggi. Nahhh..betul2 pusing Johor ni. Banyak kisah suka dan duka sepanjang pemgembaraan ni. Nanti akan update satu2. 



P/s: Harini 10/10/10. Ramai betul orang buat kenduri kahwin.Termasuk lah angkasawan negara kita. Aku tak tengok pun persandingan kayangan tu sebabnya pergi wedding member si cintahati kat MITC. Jadi,indah tak persandingan Dr SMS kita tu? Kayangan tak?

P/s lagi: Pada kak zona & kak masy. Maaf bebanyak sekali lagi sebab terpaksa kensel plan last minute (T_T). Kak zona, betul2 rindu akak. Huu. Tak de rezeki nak jumpe kali ni. InsyaAllah, kalau dapat book flight gi penang Air Asia RM1o ni, saya gi jenguk akak kat sana ok. Jaga diri kak ;)


9 comments:

Aidy Shahiezad said...

uiks...
mengembara mengalahkan sultan johor plak dah... hehehe... :)

my latest entry:

Jika Kamu...
(http://aidyshahiezad.blogspot.com)

Masy said...

akak pon x jmpe beliau. kensel terus heheheh

wedding dr SMS nmpk sangat humble wpon bajet tinggi. hehe

en_me said...

ammvoiii pi masai x ping ping me pownn.. ahaks

:: p R i n c E s S _ N :: said...

g kota tggi x ajak pong...sob2...hubby den kt sane...

zonaku said...

no prob la... insyaallah bakal kita jumpa lagi... silaturrahim antara kita jangan di putuskan...

masy pun akak x jumpa.. semangat kuat, tp jiwa kacau plus keletihan ngemas n jual barang.. letih emosi tgk barang diambil lebih trk dr letih badan sebenarnya

sweethOneY said...

jauhnya pegi.. hehe. cepat2 update kembara ena tu

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sadis x p kota tinggi???insap aku weh p cna....lg2 kat pengerang..adoiyai..

Erina Asmawani said...

Aidy:
Hahaha..ala2 la ni..cume takde motor rimau je, kembara pakai cik Lisa je ;p

Kak Masy:
Ooo..jadi dua2 x jumpe kak zona la ye? uhuu..xpe2..de rezeki nanti confirm jumpe dia ;)

ena google,tergelak tgk kek kawen dorg ;p

en me:
x tau pulak en me duk sana, kalo tak ley ajak p lepak rawa steambot.hehe

N:
oo..prince Za kat sane ke.mommy kena rehat2..x ley ikot ;p

Erina Asmawani said...

Kak Zona:
ye kak, 1 hari nanti kite mesti jumpa..kekalkan silaturrahim kita even berjauhan. Jauh di mata, dekat di hati ;)

Tabah ye kak, mmg sedih kehilangan benda yg kita syg..akak kuat k.

Izza:
mmg jauh yunk..de mase nanti ena update k ;)

Pojie:
Aku g kat kampung makam, jap je ade kenduri..ala2 kampung..xde la azab sgt bg aku..hehe









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015