Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, August 24, 2011

Wordless Wednesday: Hanya Dia yang tahu perasaan kami masa ni.Terima kasih Allah.

:,)


14 comments:

sweethOneY said...

congrats yunk !!

sitihalisa said...

congrates sys :)

CaDLyNN said...

congrats!

♥ manje ♥ said...

tahniah... jaga diri baik2 yea ~

HEMY said...

cembam tnjuk kat aku masa betul2 lepas kejutkan aku dari tido..blur jap emosi aku masa tu..ahahaha

pRincESs_N said...

N simpan lg upt ni...kehkehkeh...ade 2 lg tuu..

Jari Gebu said...

congrats erina...lalala

afiewithayie said...

congratz rina..tke care tau.. :)

Jard The Great said...

bukan da lama tahu ke? hehe.

nways.. CONGRATZ! HAPPY FOR BOTH OF YOU!

Rose said...

Salam. saya tengah search apa sebenarnya B2B.. hehe. then saya jumpa blog ni kat google. Bila baca entry yang paling latest ni saya rasa seronok pulak. So kenal x kenal, saya nak juga leave comment.hehe. Tahniah ye!

k.e.r.i. said...

apa benda ni? LOL

Erina Asmawani said...

terima kasih semua ;)

Rose:
salam perkenalan rose. B2B= Bride-to-be ;)

Jard:
Baru nak revealkan :)

Keri:
Haaa..purak2 x tau konon..haha

Fara Rusdi said...

Ya Allah kakak, happy nyaaaaaaa Fara :'D Congratulations kakak! Alhamdulillah syukur.. :) Now you have to take a very good care of yourself okay. Love you! xx

Erina Asmawani said...

Alhamdullilah ;) Terima kasih adik..i will..love u too! :)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015