Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, February 13, 2012

Kisah Fradoo dalam Berita Harian ;)

Selamat hari Isnin semua ;) Pagi ni perasan ada beberapa followers baru la, selamat datang followers2 baru "Cerita Erina" sekalian. Terima kasih.Blog ni sempoi2 je, banyak mengisahkan pasal diri & pengalaman sendiri je.Updatenya pun bukan selalu (bergantung ngan mood tukang cerita ni), kalau rajin, maka banyaklah update. Kalau tak..blog akan menyepi untuk beberapa hari (atau minggu atau bulan..ngee). 

Oh, berbalik pada tajuk..ehemmmm..ehemm! Siapa ada beli paper Berita Harian Sabtu lepas? 11 Februari 2012.


Ini cover depan nya.

Belek2 dalam, dalam segmen Inspirasi..


Muka surat 6..
Jeng jeng jenggg!!!

1 mukasurat penuh pasal Fradoo.
Abc Istimewa! 
Weeee ;)

Itu ialah ayah saya yang ensem, selaku big boss Fradoo & adik lelaki saya selaku small boss Fradoo.Actually masa di interview oleh wartawan Berita Harian ni (bulan lepas), ingatkan untuk keratan kecik2 je, sekali tengok 1 mukasurat penuh tu. Nak link kan mukasurat ni dari BH online tapi tak boleh la pulak. Hmm..apapun terima kasih tak terhingga Berita Harian. Alhamdullilah..dengan promosi ni, harapnya perniagaan Fradoo pasni semakin mantop & maju. I'm so prouddddd of Fradoo, my family bussiness for 10 years :)

Oh..oh..lagi satu. Perasan tak facebook fan page Fradoo kat belah kanan bawah tu. Dah 948 fans yang like. Untuk menghargai customer Fradoo yang dikasihi sekalian, yang tak putus2 mensupport Fradoo,customer ke-1000 yang "like" fan page Fradoo,akan kami hadiahkan dengan ini.



T-shirt I Fradoo!
(^_^)
Nak tak? Nak tak? Sila promote kat adik beradik, sedara mara semua ok.
Lastly,terima kasih banyak2 semua, pelanggan2 & juga Berita Harian kerana support Fradoo! :)


9 comments:

Masy said...

sabtu bukan ke 11hb? arinie yg 13hb ehehehe

waaaaa t shirt fradoo tuuuuuuuuuu

sweethOneY said...

Alaaaaaaaaaa dah like. Nakkkkkkk !!

Hehe

CaDLyNN said...

wah...smoga fradoo makin maju :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

fradoo dh ade fan woooookkkk~~~CONGRATE !!!!

❀aRaBeLLa❀ said...

1 page penuh tu..

PUAN SUE said...

su rasenya dah 5-6 kali pi fradoo sejak pregnant..mmg pelanggan setia tau..su dgn hasben..kedai lain mmg kami tak pandang..hehee..

HEMY said...

wah..buat benda bersungguh2 ikhlas insyaAllah hasilnya baik dan bermutu

aku nk unlike page fb fradoo skang gak and like balik utk menang t-shirt

Ina Nadia said...

Rindu Fradoo.Naik cuti sem ni nak pi seksyen 2 la hilangkan rindu kat ABC Special tu.Yummy!

zonaku said...

akak tetibe ada niat cam anul, tapi x mo la jadik MOK cam dia...
akak sokong je dr jauh.......





#lama x mkn n gather2 kat sana#









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015