Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, March 22, 2012

Kuruskan badan dengan cara yang happy ;)

Kalau dulu masa baru2 kawin, mulut ni selalu mengkomplen diri sendiri ni montel la, berat dah naik la, itula, ini la.Tapi bila dah bersalin ni, tengok balik gambar masa baru2 kahwin dulu..alahaiii..kurusnya dulu.Baru terasa yang dulu adalah kurus bila dibandingkan dengan badan sekarang.Wihihi. Apapun saya bersyukur sebab sihat walafiat.Azam terkini, mengembalikan berat badan macam dulu2 tu tanpa diet dan makan pil kurus. Kuruskan badan dengan cara yang sihat dan happy iaitu dengan menyusukan baby. Orang kata kalau rajin nyusukan baby, berat badan akan susut.Dan saya rasa memang betul, dah 29 hari menyusukan baby, berat saya berjaya turun 15 kg. Lagi 5 kg untuk kembali ke berat asal. Yeahh. Chaiyokk pada diri sendiri ;)

Ni gambar tahun lepas masa Memuah penang Trip, bulan 6,2011 ;)

Muka maintan chubby takpe. Wiii ;p


11 comments:

zonaku said...

caiyokk.....



akak jugakkkk bulat...huhu~

CikNaa said...

ya Allah tak sabar nak slim melim cam dulu.. hehe.

sweethOneY said...

muka saya pun chubby tak dapat nak tolong dahhhhhh

Masy said...

aaaaa camne ni, takkan nk tumpang nyusukan aqil kot? hihihiih

HEMY said...

nice figure awek dlm gambar ni..camne la skang ek..ekekekeke

bwahahaha...boleh jugak masy..jadi ibu susuan..

aTy _faRed~ said...

saye tak mo kurus..[boleh??] heheh..dulu sebelum pegnan..saye kurus sangat...berat hanye 37kg jer..tak cun rase..;p nanti cume nak kempiskan perut jer..:)

CaDLyNN said...

Chaiyok ena chaiyok! u can do it:)

Erina Asmawani said...

kak zona:
thank u kak..xpe kak, janji sihat..n akak cantik ;)

CikNaa:
chaiyok2 ciknaa :)

Erina Asmawani said...

Izza;
sama spesis la kite yunk..takpe, muke chubby adalah comel ..hehe

Kak Masy:
oohh..akak nak jadi ibu susu aqil e? boleh je..lalala

Erina Asmawani said...

Hemy:
sekarang dah ala2 cam figure awek atas ni tapinye ade bahagian2 yg kena adjust sikit lagi..haha

Aty:
wahh..senang la nnti aty xyah nak kuruskan badan..maintain berat sekrg k :)

Lynn:
thank u Lynn, yeahh! I can do it ;)

Noor Azreen Ben Abon said...

waa terbaiklah

Kuruskan Badan Dengan Cepat Tanpa Guna Produk!









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015