Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, March 30, 2012

Introducing.. Little Intan :)


Salam mommies semua..masih tercari2 romper Carter's yang comel2 untuk si kecil tersayang? Mitten & booties Carter's yang kiut miut untuk baby tercinta?  Semuanya ada di Little Intan :)

Romper pelbagai corak yang comel2 dan juga dari pelbagai saiz. Dari newborn, 3months, 6 months, 9 months dan juga 12 months. Material dari kain kapas yang sangat bermutu & tak panas. Memang sesuai untuk kulit baby yang lembut tu :)

Antara corak comel2 untuk baby boy :)


Untuk baby girl, coraknya lagi comel2! Gerammmm!
Harga untuk romper 5 in 1 ni pun sangatlah murah. Seriously! 
RM35 sahaja termasuk pos :) 
Berbaloi2 kan..

Mitten & booties newborn gift set ni pun sangatlah comel. Corak untuk baby boy & baby girl. Materialnya pun dari cotton yg sejuk dan jenis berkualiti tinggi, tak longgar bila dah dibasuh.


Harganya RM15 sahaja, termasuk pos :)
Murah kan? 

Banyak lagi romper comel2, romper angry bird, romper bola, leggings..semua ada di Little Intan. Untuk beli dan tengok banyak lagi produk & baju comel2, boleh lah add Little Intan di facebook.Semua urusan jual beli boleh dibuat di facebook Little Intan je. Simple.Oppss..ni bisnes adik ipar tersayang. Saya tolong promote kan sahaja ;)

Ramai customer sangat berpuas hati dengan produk Little Intan. Bukan je harganya murah, tapi materialnya pun berkualiti tinggi. Dan salah sorang pelanggan tetap Little Intan ialah...

Aqil Hamzah :)
A happy customer. Hehe
Aqil pakai romper size 3 months, newborn dah tak muat.

So, to mommies sekalian, sila terjah Little Intan ok. Dijamin puas hati :)
Facebook Little Intan.




10 comments:

CikNaa said...

sy dh beli 5helai bulan lepas.. 25rgt =)

PUAN SUE said...

murah!! nk terjah la

PUAN SUE said...

murah!! nk terjah la

aTy _faRed~ said...

murah gak..n menarik..:) eerrr..ape beza carter ngan romper..[carter tu jename ek..?] ;p

moshee said...

mana nak dpt romper yang aqil pakai?

sweethOneY said...

holohhh holohhh comelnya i <3 Daddy. Hihi

Erina Asmawani said...

CikNaa:
hehe..comel kan romper carter ni ;)

Puan Sue:
sila terjah :)

Erina Asmawani said...

Aty:
hehehe..carter tu brand romper tu la yunk :)

moshee:
kat Little Intan semestinya :)

Izza:
pasni nak carik i luv mama pulak. Tak aci heart daddy je ;)

Qyla Aqilah said...

Memberikan kelainan pada hari anda. Saree material yang boleh dibuat baju kurung, kebaya, blouse dan sebagainya.
Mai ler berkunjung ke blogshop saya..:) Harga yang dijamin lebih murah!!
http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

rabiah el-adawiy said...

kenapa sy klik link fb 2 xada dh ye page 2? bleh bg link baru x?









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015