Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, March 21, 2013

Rakaman JJCM :)




Alhamdulillah. Semuanya berjalan lancar. Happy! InsyaAllah dalam bulan 4 atau awal bulan 5 akan ditayangkan. Nak cerita banyakkk ni..dari A sampai Z tapi skrg tersangatlah busy. Busy sangat2. Nanti ada masa kita buat karangan panjang2 ok. Bye


9 comments:

Mommy_Cha said...

hokeh! jeles hokeh!

bila nak jumpa Qi ni...huwaaa!!!!

CikNaa said...

nak merase fradoo ni.. dapnyeee..

cha said...

insyaallah nanti i nk pegi i roger u ok? i promote habis habisan hihi

UMIE SUE said...

baru je pi fradoo petang ahad baru ni

With Julia said...

Erina...nanti i nk pi lah kedai u mamam ais kepall....oooo tahniah popular lah pas ni fradooo......

Mrs.Farhana said...

waa...nak kena try ni..:)

HEMY said...

tak tau bila nak dapat tshirt i love fradoo tu ...binciii!!!

❀aRaBeLLa❀ said...

Ala kecitnya gambor..x puas tengok..

SweetLikeWhat said...

anis pernah singgah makan kat area situ..tapi tak perasaan ABC fradoo tu..waaaaaaa..kalau tak boleh try..huhu









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015