Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, March 15, 2013

Fradoo Abc dalam Jalan Jalan Cari Makan :)

InsyaAllah. Petang ni dalam pukul 3,akan diadakan rakaman Jalan Jalan Cari Makan di Fradoo.Ye..Fradoo! Macam tak percaya Fradoo dipilih untuk JJCM musim baru ni. Dulu kalau tengok JJCM mesti terdetik dalam hati "Bilelah Diorang nak datang Fradoo ni", sekali bebetul diorang nak datang. Rezeki. Syukur Alhamdulillah. Jom datang Fradoo untuk memeriahkan lagi suanana jom samil2 pekena abc special. Jom2! :D

Nak bergambar dengan Qi pun boleh. Ye..hos JJCM musim baru ni ialah Qi.Ehem ehem :P



Jom support Fradoo Abc!! :)



25 comments:

:: Cik Viva :: said...

sedap nampak ABC tu..kena tengok JJCM lah nanti =)

Wawa said...

fradoo ye...ari tu ternampak gak iklan tu, tetbe teringat blogger2 lain duk kate erina anak tokeh fradooo dan plg best mama naila terpinga2 "fradoo tu apa??" kihkihkih....punye la ketinggalan zaman...nti nak ajak daddy naila lah...:)

SweetLikeWhat said...

bile2 pergi shah alam nak singgah try ar..nampak sangat sedap..panas2 ni makan abc..nikmatnyeee..

Lady Antz said...

feewit.. tahniah2.

cha said...

Kat mane kedai u ni? Bole bg details tak. Sebab i pun selalu food hunting gak. Bole promote kat blog i nanti :)

Mommy_Cha said...

hadess...pemes ar mama aqil pasni. anak tokey fradooo! sebelom beranak kompom nak pekena fradoo dulu! wajib!!!!! err..kemslm Qi yer :p

UMIE SUE said...

su dan husband peminat no1 fradoooo!!!

Izzati Asyraf said...

dulu masa study uitm shah alam selalu makan fradoo...nyum ooo..lelehan coklat itu sedap! teringat2..

Ros Anis Rusli said...

tringin sgt nk merasa fradoooooooooo!!!!

CaDLyNN said...

fuiyooooooo....
congrats FRADOO...
mmg sedap pon!!!!

With Julia said...

wahhh kena terjah nih fradooo...leh jumpa u olss nanti...weeeeeeee

Erina Asmawani said...

Sedap dinampak, sedap lagi bila dirasa.Eceh..tengok nanti k :)

Erina Asmawani said...

Wa nampak iklan Fradoo kat mana?? Meh datang nanti bawak Naila makan abc special..konfem dia suka sampai menari2 pastu :D

Erina Asmawani said...

Sila sila..jemput datang k. Kalau nampak kita kat sana jangan memalu tegur tau :D

Erina Asmawani said...

Metacey kak. Fewit fewit :P

Erina Asmawani said...

Sure!! Cha..Fardoo ni senang je. Kalau u familliar ngan food court seksyen 2 (dekat sekolah menengah seksyen 2 and ada KFC besar drive tru tu), U carik gerai no 14. Fradoo ABC. Selalu pepagi n malam ayah I jaga. I jaga pepetang. Datang k. Nikmati abc special kami yg mabeles tu :D

Erina Asmawani said...

Hehehe..still cam besa la mommycha. Nak femes ape..ai x masuk tb pun. Mestiiiii..wajib!! Datang tau mmommycha. Qi kem salam blik katanya :D

Erina Asmawani said...

Yeahhh! thank u so much Sue for supporting Fradoo :D

Erina Asmawani said...

Oooo..zati study uitm eh dulu. Ada nampak Ena jaga kedai? :)

Erina Asmawani said...

Moh le mommy Airiell oit. Tapi tempat ni kalau weekend ramai..pans sikit lah. Takut Airiel meragam plak. Disyorkan bawak kipas kecit baby tu :)

Erina Asmawani said...

Syukur Alhamdulillah. Thank u babe :D

Erina Asmawani said...

Moh le Julia.Boleh kita ber hai hai nanti :D

lala yusof said...

mesti best ni

sweetlavender86 said...

ena, zura selalu gak gi fradoo time2 lunch dgn opismate..tapi napeee cm xpenah nmpk ena jage kedaii.atau time tu zura dh gelojoh dpt abc.hahahaha

Hunny Kitty said...

baru tgk kat dlm jjcm ..hehehe nak pegi nak pegi..lama tak tinggal jejak kat shah alam nun~









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015