Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, March 05, 2013

Gyro bowl yang super best!!

Sebab apa gyro bowl ni best?? Sebab makanan2 dalam mangkuk ni takkan tertumpah. Bila ada ada anak yang semakin membesar ni kan..semua kalau boleh nak buat sendiri. Makan sendiri terutama sekali. Pastu, bila dah makan sendiri..konfem2 makanan akan bertaburan keluar dengan riangnya lebih dari masuk mulut anak sendiri kan. Sobs. Sadis. Mak2 yang pening nak membersihkannya. Bila pakai gyro bowl ni, masalah makanan bertaburan dah takde lagi. The food bowl that never spills! Haa..macam iklan smartshop tak?? Hihihi

Ok, meh nak tunjukkan demo.
*Siap ada demo lagiiiii*

Yang diperlukan ialah 1 gyro bowl dan 1 peket choco puff Upin Ipin.
Eh..cereal brand lain pun takpe. 

Bubuh cereal dalam gyro bowl.
Bagusnya gyro bowl ni siap ada penutup sekali, so nak bawak makanan anak ke mana2 senang.


Kita pusingkan gyro bowl 90 darjah.
See..cereal tak jatuh pun.


Even kita terlangkupkan gyro bowl 360 darjah, cereal still tak tumpah!!
Magic kan :)

Moh kita test kat kakak Intan makan pakai gyro bowl ni..

 Disebabkan gyro bowl ni boleh berpusing2, jadi..makan tak tumpah


Tengok kakak Intan pegang gyro bowl, steady je :)
"Kakak, makan apa tu?? Aqil nak sikit boleh??"


"Tak boleh la Aqil, ni kakak punya..Aqil kecik lagi"


"Nah, Aqil amik gyro bowl kosong takpe"


"Sampai hati kakak bagi kita mangkuk kosong je..Aqil majuklah"
*muka sedih*

Hohoho. Siap berdialog pulak 2 budak kecit ni. Memang terbukti gyro bowl ni best. RM18 sahaja termasuk post. Memang berbaloi. Berminat tak? Kalau berminat bolehlah order di Little Intan. Atau boleh wassap2 je dengan Lily (adik ipar) 0192444986. 

Macam2 ada kat Little Intan. Antaranya ni

Carter's romper 5 in 1.

Comey2!!
1 set  RM30
2 set RM55

Baby safety pun ada..bagus menda ni boleh letak dekat bucu2 meja yang tajam tu.
Jadi tak perlu risau kalau anak kita terkena bucu meja lagi

1 set ada 4 = RM10 sahaja

Fisher Price Diaper Caddy
RM37 including postage


BabyGap's pyjama.
Macam2 corak yang menggeramkan!
RM 24

BabyGap 2 set
Comey sangatlah.
RM24 sahaja


Aqil..customer tetap Little Intan.
Bahagia dalam dunia Elmo dia. Hehehe.

Feel free to visit at Little Intan. Ada macam2 lagi produk baby yang comel2.







10 comments:

Mommy_Cha said...

oh...yang bucu meja tu paling dicari-carik....! nak jugak....ena tolong amikkkan nanti momycha pi terjah dekat Fradoo boley ke? boley ker?

SweetLikeWhat said...

bagusnya gyro bowl ni..sangat praktikal untuk budak-budak ye..
tomei budak berdua tuh.. ;)

With Julia said...

Bgus bowl nih...mmg dh lama usya...tggu Qaiser dh boleh pegang bowl sendiri and makan sendiri baru nak beli...skrg umi dia kena tlg pegangkan heheh tq dear...sharing is caring

Aty_Fared said...

Aty nk gyro bowl tu..sesuai tuk qaleef..contacr awak nnti...

Erina Asmawani said...

Mommy cha..seperti yang dah kita bincangkan didalam sms k :D

Erina Asmawani said...

Kannnn..memang bagus gyro bowl ni.

Maceh :D

Erina Asmawani said...

Qaiser besar sikit nanti boleh bagi Qaiser makan pakai gyro bowl ni k :)

Erina Asmawani said...

Betul2..sesuai untuk anak kita. Ok :)

:: Cik Viva :: said...

best la gyro bowl tu...emm anak takde lagi, anak buah pun dah besar2...simpan hajat je lah :)

Wawa said...

gyro bowl tu mcm best...tp naila skang suka mencampak barang....grrrrr!









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015