Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Saturday, April 25, 2009

Mari ke medan perang!!

Berperang dalam dewan peperiksaan. Hiyah..hiyah!! Doakan aku ;)


27/4- Organometallic Chemistry
30/4- Strategic Management
3/5-Human Resource Management

5/5- Material Chemistry
8/5- Natural Product Chemistry



Aku rasa, exam ni jeles ngan aku la.Disebabkan exam ni la aku tak dpt nak busybody+ jadik pengapit Yah tuk 2/5 nanti. Huhu. Sedih campur terkilan sikit lah. Mestilah terkilan, wedding bestfriend sendiri ko tak dapat sumbangkan pertolongan banyak2. Haih. Sory babe..tak dapat tolong banyak tuk wedding ko. Apa2 pun..I'm so HAPPYYYYYYYYYYYYY for u!! Yay2..Yah nak kawen!! Yah nak kawen!!


Cik Nazliah, walaupun aku tak dapat nak tempek kek atau telur campur tepung kat muka ko, mahupun buat pyjama party tuk ko before ko jadik bini orang. Meh aku tempek kan sikit cupcake kat hidung ko. Tak dapat buat secara live, dalam gambar pun jadik lah.


WAHAHAHAHAHAHAHAHA...*gelak syaiton





~Amir & Erina ; Yah & Romi~
Pengantin 4..Hahaha * tetiba
Moga2 "badi" bakal pengantin tu tempias kat kami pulak..lalalala ;p



Ok2, cukup..orang lain yang nak kawin, ko pulak yang terlebih excited!Dah2..gi study!!!!!


14 comments:

aim-a said...

pergh..adik saye ni pun dah nak kawen ek? :P

PadilTahir said...

wah dia turun kl?kim salam kat dia mel!!dia ingat aku lagi kan??

fararusdi said...

wah seronoknya ada kawan dah kawen! akak bila lagi??


jangan lupa ajak fara!

waheda said...

hehhehe.. mcm dah xsabar tul k.cik nie.. sabar naa.. kalo ader jodoh xkemane..

y merdeka 29 nie.. yaho!!!!

then slamat berangkat ke tanah suci..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

erina ble plakss...??? uhuk..N br tau awk ni gf amer...cousin nua..ex izza...wahh...kecik jerkk dunia...

Erina Asmawani said...

sis aim-a:
Akak..kite kawen lambat lagi la ;)

PadilTahir:
Mmm..ko tujukan pada sape ni? romi eh? agak komfius aku..huhu..btw, ni pic mase raya thn lepas da...

Fararusdi:
Tula..excited sgt bile buddy nak kawen..akak? hehe..lambat lagi kot fara..nanti akak jemput fara ;p

Erina Asmawani said...

Waheda:
Haha..tak sabar bestfriend nak kawen.Kakcik rilek2 je..ntah2 abg deen yg kawen dulu kot...lol

waaa..syoknye da merdeka!! dapat g tanah suci lagi..jgn lupa doakan kakcik t k ;)


Princess N:
N kenal ke amir? Ena ingat izza je yg kenal. Wahh..mmg kecik tol dunia ni kan..dalam blog kite berjumpa..

sweethOneY said...

hehe
jgn ungkit citer amir ngan N tu ena.. :P

N ni kan satu matrix ngan izza, so biasala dia dgr nama nuar, nama amir ni

hee..

ena nk kawen jgn lupa ajak!

paiseh said...

cik nazliah makan pakai idung ke?? kahkahkah!!!

btw wisyulak bebeh!!

Aku... Dia... Kamu.. said...

Gud luck paper arini? Kul 2 kan!!!

Yah de Keai said...

ena..aku sgt sedih sbb wedding aku,ko sibok ngn exam~

tp xper la..(dgn nada sedu2) ko dtg la jenguk2 aku kejap2..betape bestnyer kalo ko ade..rse cm x lengkap jer.xder org nk komen2 aku.

ko jwp exam tu betul2.jgn asyik dok teringat aku jer.hohoh..perasan!! yg penting kite bff okay!! gud luck erina~~~~~~~~~~~~~~~~~~` muah muah muah..

Erina Asmawani said...

sweethoney:
ooo..patotla N pun kenal amir..mesti dulu korang selalu gosip2 nuar n amir kan? hehe..shhh (ok, zip mulut sekarang!)

ofkosla ena jemput izza nanti..tp bila ena nak kawen tu yunk? haha..lambattt lagi tau ;p

Paiseh:
tu namenye tempekan ala2 manje gitewww! haha..thanx bro!

aku..dia..kamu:
tima kaseh..camne ley tau xm kul 2 ni? musykil acik tau..hmm..

Erina Asmawani said...

Nazliah aka yah de keai:
aaaa..babe..sorry sgt2! aku pun x expect time wedding ko aku bz ngan xm! bukan stakat xm, kena handle gerai baru lagi.Daimm!! aku pon teramat la sedih sesangat..kalau lah aku da abes exam time ni, mmg aku menetap kat umah ko berminggu b4 wedding ko tuk tolong ko n rakam the most precious time n spend masa banyak2 ngan ko b4 ko kawen. N the most important thing, aku dpt jadik pengapit ko.siap da berangan2..huu..tapiii..
huhuhu..sediyla!!

ok2, jgn sdih2..kita hanya merancang, Dia yang tentukan. Pape pun aku bahagiiaaaa n sgt happy tuk ko babe! let me be the 1st to congratz u. Congratulation cik nazliah. u'll be puan soon. Argghh..bestnye kalau aku de ngan kp di saat2 terakhir ni..huhu..

mmuahh muuahh muuahh!! aku sayang ko babe! even status ko da berubah pasni, hope our frenship still remain the same =) forever till end~

Framestone said...

dah lame xsentuk subjek chemistry nie... best sih









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015