Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, April 15, 2009

Update secara laju!!

Hari Ahad: Perasmian gerai baru FRADOO

*model lelaki ni adik aku..ye..ye..adik..bukan abang



Pagi Isnin: Pergi Karangkraf!!

Buat apa aku kat sini? Terpaksa ok..terpaksa..
Kena paksa ngan siapa? Haihhh..aku tak boleh sebut nama beliau..
nanti automatik kena high blood pressure!



Malam Isnin: Haruslah ke FRADOO.
Dan buat pertama kalinya berjumpa kakak blogger yang comel ini =)

Siapa kenal kakak comel ini angkat tangan!!
*paiseh..lu tak angkat tangan, jaga lu! Haha..



Ok2, lepas ni akan di update secara detail setiap gambar ni. Ni update secara laju2 sebab jap lagi nak pergi cuci kereta..haha..daaaa~


P/s: Aku study week sekarang..lalala..(Hoi!! study week, studyla..nape ko lalala?)

15 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...kdai baru bkak...x nk bkak cawgn kt bangi ke yunk..??

paiseh said...

tak tau lak gua study week kena cuci kete. bkn cuci otak ke?? heh!

*a'ah.. gua tengah angkat tangan nak lempang lu laju2. hahahahahahaa...!!

Aku... Dia... Kamu.. said...

Aritu aku gi makan kat gerai selang 2 dari gerai ko. Ko ni budak kimia ek?

Kui..kui..kui..

fararusdi said...

nak makan fradoooooo "(

Jard The Great said...

waaaaaa.. aima gi dah! hehehe

aim-a said...

aaaaa....dah update ek...hehhee :P

paiseh nak lempang ena kan..meh kak aima defend ngan ais parut...kihkihkih :p

Erina Asmawani said...

Princess N:
ni actually kedai lama yunk..tapi di upgrade menjadik baru..sementara nak tunggu gerai baru ni siap, tu yang kena duk kat gerai sementara tu (G39)..5 tahun woo nak kena tungguu gerai ni siap..

*kalu Fradoo bukak kat bangi,gulung tikar la oldtown..tihihi

Paiseh:
Hahaha..cuci mata tak ley ke? Yes..yes..kak aima defend..hahahah

Aku..Dia..Kamu:
Wahhh...ni misteri ni! Sape kah gerangan kamu ni? Yee..saya budak kimia yg bakal grad sem ni..tihihi

Erina Asmawani said...

Fararusdi:
Fara dear..soriii..tadi akak ada hal..nex time kite jumpe k ;)

Jard the great:
Anda bila lagi? hehe

kak Aim-a:
update secara laju je kak..haha..wah..guna ais parut sbagai weapon eh?

StingRay said...

hoh....ais kacang ais kacang.... =}

burk said...

salam kak cik,
gud luck for exam yer..

Erina Asmawani said...

StingRay:
Hoh..mari..marii =p

Burk:
Mekaseh kamu =)

sweethOneY said...

nak heret jugakkkkk iim pegi fradoo b4 balik umah, nnt kempunan plak.. :P

ena, leh dpt diskaun tak? kui3

aRaBeLLa said...

hye erina..
last week aku gi fradoo dengan aim-a..sedap seyy abc tuh..heheh =)

aRaBeLLa said...

InsyaAllah mesti gi lagi...aku link ko eakk... =)

Erina Asmawani said...

sweethoney:
ofkosh la bg diskaun baekkk punya kat izza n iim nanti..tapi yunk, ena cdangkan jgn datang weekend sebab terlalu ramaiiii customers. So kebarangkalian tuk dapat abc adalah sgt lambat..huu..dtg weekday tau..

i'll wait 4 both of u ;)

arabella:
hikhik..nanti dtg lagi tau..ok..aku link ko gak..slamat berkwan2 kite =)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015