Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, July 03, 2012

Cornetto Uda dan Dara




Siapa tengok rancangan ni?? Saya dengan encek hubby mengaku kami tengok rancangan ni. Hahaha. Rancangan tajaan Cornetto untuk carik uda dan dara bagi mempromosikan aiskrim cornetto terbaru,black & white.Emmm..emmm..rancangan ni sangatlah..emmm..ntahlah, tak tahu nak cakap macam mana.BBNU sangat. Sesuai untuk ditonton oleh muda remaja 23 tahun ke bawah je kot ;D

Kami gigih semangat kental tengok rancangan ni semata2 sebab nak bagi sokongan dekat Munir, salah seorang peserta Uda. Dia ni junior encek hubby masa belajar kat kolej dulu, agak rapat jugak lah dengan encek hubby,dah macam adik. Masa first time tengok rancangan ni encek hubby pun  macam tak percaya yang adik dia ni join rancangan semacam ni. Hahaha.Tapi sesuai lah dengan karakter dia yang cool & sweet, kelakar pun ye :)


Ye..itulah Munir. Sekarang dah jadik abang cornetto. 




Jadi pengapit masa kami kawen dulu.Ehemm..ehemm..dia masih single tau.


Eceh..suruh bagi nama anak moon lagi. Kecomelan.

Apa2 pun all the best to u Moon. Chaiyok2! Kalau menang jadi Uda, jangan lupa sponsor sekotak cornetto tiap bulan untuk Aqil ok.Oh, esok last episode Uda & Dara, siapa pemenangnya? Munir ke? Rasanya Izmar & Sue kot sebab diorang macam comel2 je. Eh..Munir pun comel :). Saksikan dekat astro Ria jam 9 malam ok. 




P/s:Haihh..demi Munir je ni kami tengok, kalau takde dia, komfem bukan takat rancangan ni, tiap kali iklan cornetto uda & dara ni pun kami terasa macam nak tukar chanel lain. Hahahha



4 comments:

zonaku said...

moga munir menang...

HEMY said...

errr....

aTy _faRed~ said...

hahah..aty tak kental tengok cerite ni...tak sesuwai ngan jiwa..kalau laki aty engok lagi bertambah dosa..muwahahaha...-sebab die asyik kutuk jer rancangan nih..;p

Erina Asmawani said...

Kak zona:
aminn..harapnya begitulah :D

Hemy:
speechless bukan? hahaha

Aty:
kalo xde sesape kenal yg jadi peserta cite ni..tak yah tengoklah Aty. Hahaha.tengok 999 lagi bermanfaat rasanya :D









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015