Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, July 05, 2012

Pemenang Cornetto Uda dan Dara :)

Akhirnyaa..pemenangnya ialah Munir! Wehuuu! Tak sia2 kami gigihkan diri tengok rancangan ni demi mu Moon :) Memang dah jangka dia menang sebab dia jenis yang cool,tenang je lepastu dia boleh buat semua task dengan bijak.Lakonan dia masa final pun comel2 je.Walaupun nampak sikit dia macam malu2 tapi he did his best.Well done dik!Big congratz from us. So proud of you .Encek hubby excited gila adik dia menang :D.Pemenang untuk dara pula ialah Nadia. Me not so like her,lebih suka Sue tapi tengok pakaian yang Sue pakai masa final tadi terus out.Kesian budak tu jadik mangsa fesyen.Huhu.Takpelah..tak kesah lah siapa menang janji Moon menang.Kumpulan Tikus Merajuk..Twiitt Twittt.(So BBNU.Lol).Hadiah untuk pemenang ialah wang tunai RM10 ribu dan percutian ke Bali & Langkawi (if i'm not mistaken). Berbaloi2 lah :). Jangan lupa aiskrim untuk Aqil ok.

Munir sekarang dah jadi abang Uda. Aww ;D
Konfem ramai peminat lepasni. Hehehe
Sekali lagi..Tahniah Moon :)

7 comments:

Masy said...

mohon blanje baju poplook (tetibe). hahah tahniah2 - walaupun x tengok.

sweethOneY said...

wooohooo tatau konsep uda dan dara ni camne tak pernah tengok. heheeeee

kembang2 la amir ek adik dia menang ! banyak tuuuuu 10 ribu !

Riny said...

boleh ikut g cuti2....hehehehe...x pon mintak duit raye byk2 tau aqil..:P

aTy _faRed~ said...

i tengok gak final nyer kemarin..heheh..dalam kate tak tengok tu..mase ngah sterile botol anak tu jeling2 jugak ar..:)

Anonymous said...

pernah tgk sekali citer ni.nothing special..just ada budak2 pompuan yg agak menggedik-gedik.bole plak sorang dak pompuan ni lap2 mulut dak laki tu bile comot makan eskrim.ntah pape ntah..
rancangan yg tak memotivasikan budak2 remaja kita utk lebih berjaya dalam hidup,bad influence. bebas bercampur laki pompuan, pegang sana sini.
mmg la rancangan ni just for fun..hiburan kan.tp fikir-fikirkan lah.kita nak tiru style barat ke.x rasa ape2 ke yg tak kena dgn rancangan ni.klu xde and rasa mende2 biasa je dlm show tu, i tell u itu bukan mende biasa sebab dlm show tu dak2 nye rasanya sume melayu islam..

Anonymous said...

To me Nadiyah is the best...coz she's matured than others... Sue pakai tudung tetapi cara percakapan merepek merapu...x paham satu ape pun...btw kita mencari Uda yang serba bole, bijak dan matang... Munir yg terbaik untuk peserta lelaki..karakter nya sesuai dgn Nadiya... Sebagai contoh untuk Dara... Juri yg membuat pemilihan dan juri lebih tahu...sememangnya rupa bukan menjadi pilihan utama :p

Anonymous said...

Nadiyah, I like.... Tahniahhh Munir dan Nadiyah









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015