Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, May 06, 2009

Benci + Cinta = Bencinta

OMG! Aku sangat jatuh cinta dengan single terbaru Faizal Tahir ni. Aaa..best giler lagu nih. First time dengar dia nyanyi lagu ni kat ABPBH haritu, terusssss jatuh centa! Lagu dia sgt catchy. Mula2 dengar intro lagu ni macam lagu Queen "We will rock u". Start le lagu ni, terus kepala pun nak hangguk2 ikut muzik tu. Haha. Lirik dia pon best. Sesuai tuk org2 bercinta (mcm aku ni ;p). Bila tengah bunga2 cinta..Aku cinnntaaa pada mu. Bila gaduh je..Benciiiiii pada mu! Hakhak. *i always luv u syg no matter wat happen ;)

Lirik Bencinta - Faizal Tahir

Benarkan ku 'tuk berbicara...
Bicara terus ke hati mu.. Hati mu..
Hati yang penuh rasa ragu
Jangan terus pergi
Tanpa mendengar ku
Mungkin mudah
Untuk kau terus berlalu
Nanti dulu
Berikanlah waktu
Untuk aku, untuk kamu

Ingatkah lagi waktu kau bersama ku
Kaku aku melihat mu
Lidah kelu sedangkan aku
Mahu kau tahu
Aku cinta pada mu
Benci pada mu
Cinta pada mu

Ke tepi lihat ku berlalu
Pasti itu yang terbaik untuk ku
Tiada lagi mahu ku tahu
Tentang hidup kamu
Tentang mati kamu
Aku tahu
Engkau tahu apa yang mata ku tahu
Apa yang kau tunggu
Mahu aku buka pintu?

Ingatkah lagi waktu kau bersama ku
Kaku aku melihat mu
Sedang aku mahu kau tahu
Dengar kata ku
Aku cinta pada mu
Benci pada mu
Cinta pada mu

Sakitnya aku
Membenci kamu
Sakit lagi mencintai mu
Dan aku pergi
Tapi kembali
Benci aku mencintai diri mu
Ku benci... Kamu
Ku cinta... Kamu


Ohh..baru aku perasan, kat lirik dia sekarang dah tukar "apa yang kau tunggu, mahu aku buka pintu?". Masa performance ABPBH haritu, dia nyanyi " apa yang kau tunggu, mahu aku buka baju?". Ahaks. Suka dia buat kontroversi bukak2 baju nih. Yang penting suara Faizal Tahir mmg best. Mmg rock!!



Masa persembahan ABPBH haritu. Enjoy the show~

Oh, last sekali. Ku sudahi entry ini dengan sekeping gambar pasangan mempelai yang comel itu. Hehe. *sempat lagi..



Indah kan pelamin diorang?
Simple yet veryyyy nice. The magic of fresh flowers ;)

5 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yeahhh....faizal tahir mmg besh...org name faizal mmg besh...hahahhaha...

Jard The Great said...

heee.... faizal tops!

fararusdi said...

saya peminat nombor 1 faizal tahir!! :))

paiseh said...

nama gua pun faizal tahir sbenarnya...


*sampai bila cerita kawen nak abis nih?? jgn sampai gua capai senjata sulit plak. hahahahahahaa..!!

Erina Asmawani said...

princess N:
Ahaha..baru ena tau nama prince za faizal..patotlah sume nama faizal besh..haha..

Jard the great:
Yup..FT tops meletops!

Fararusdi:
Wahh..fara peminat setia eh..akak takdelah setia sgt but enjoy listening his song..suara dia best!

Paiseh:
Lu pon nak gak jadik FT..amiklah..berangan dalam mimipi..hahahaha



lol..wa takde tanye lu soklan cepumas pon lu nk tibai ngan senjata sulit? lu mmg kena kawen la..ahahahahahaha









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015