Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, May 05, 2009

UiTM dihatiku..

~UiTM's Pinky Rangers~


Rinduuuuuuu menara gading itu..



Di UiTM cinta bersemi,
Di jinjang pelamin janji terpatri.

(^_^)



Waahh. Dah macam wedding blog pulak. Asek tempek gamba kawen je. Tihihi. Maka, dengan ini aku umumkan bahawasanya entry sepanjang minggu ni adalah khas pasal wedding Puan Nazliah je. Sesungguhnya wedding dia sgt special bagi aku. Dan tentunya sgt special bagi dia juga. Sebab tu aku nak share dengan semua betapa bestnye wedding beliau ;)


6 comments:

Jard The Great said...

wow.. seme pink..

btw... i dah mkn abc fradoo.. sedapp woo!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..tuan pnyerr blog bile plak ekk..??? jeng..jeng..jeng...

sweethOneY said...

comel gila gambar pinky rangers tu :D
nak2 lagi yg tgh angkat kaki tu
so gedikkk.. i laikkk :P

paiseh said...

best ke jadi mak dayang??


hahahhahaa....!

Erina Asmawani said...

Jard the great:
thanx jard..nanti dtg lagi k..dpt jumpa ;)

Princess N:
jeng..jeng..jeng..lambat lagi la yunk..hehe

Sweethoney:
ahaks..thanx izza, gedik spontan namanye tu..tetibe je kaki terangkat ;p

paiseh:
besttt wooo..terasa cam jadik pengantin..haha

zonaku said...

soooo sweeeeetttt!

pinky! seb baik aku bukan geng korang.. kalau x, korang pink, aku biru!

baru la haru biru!









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015