Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, May 08, 2009

Dengan ini aku mengistiharkan...

Aku dah habis exam!!

Aku dah habis study!!


YAAAHHHOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!




Bye bye Fakulti Sains Gunaan..

Bye bye UiTM di hatiku..


Pergh..macam tak percaya je aku dah abis study nih.Betol ke? Ish..ish..tak tau nak cakap perasaan camne sekarang.Gembira+ sedih. Apa2 pun yg penting sekarang..Jom kita ENJOY!! Wolverine hensem...tungguu I..hahah


8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yeayyy...same2 laa kite menganggur..

fararusdi said...

wahh akak dah abes stadi ke?? bestnya!!!!

n nape tak cakap akak duk FSG?? sebelah2 jea kot.. tah2 selalu je jumpa kat cafe.. :(

Erina Asmawani said...

Princess N:
Ahahaha..tol tu N, samela kite tanam anggur

Fararusdi:
laa..sebelah2 je fac kita rupanya...
tula kan, ntah2 penah terserempak kat cafe..huu..tapi akak jarang gi cafe tu, too crowded..bole pengsan..haha..xpe2..nanti kite ley jumpe kat Fradoo..

Aku... Dia... Kamu.. said...

Sabar2x...result x kuar lg cik kak oii...

Erina Asmawani said...

tol gak tu kan..ish..tunggu result kuar dulu baru tau merdeka ke x..adeh..

burk said...

ish..ish.. ghupe2nya kak chik student fsg yer...

sweethOneY said...

waa.. mmg enjoy abis tu
samala kte
meh sini sep sep :D

鯛魚燒Star said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015