Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Saturday, May 02, 2009

Tahniah Cik...oopss! Salah..salah..PUAN Nazliah

Hiks..cam pelik je title puan tu. Macam tak sesuai je title puan tu untuk budak kecik comel campur comot skit ni. Tapi..terima lah hakikat bahawasanya lebih kurang pukul 830 malam tadi, budak kecik comel campur comot skit nih dah selamat jadik isteri kepada Romi Ehendra. Ngan sekali lafaz je tau.Meriah la majlis akad tadi. Siap ada bunga api lagi lepas dorang selamat di ijab kabul. Cayalah..memang rock!!


~Suami & Isteri ~



Bisikan suami kepada isteri
haa..bisik ape tu haaa? *wink*
hihihihi


Tahniah babe! Tahniah Tahniah Tahniah! Triillionnnn Congratulations! Tahniahh!! Aku sayang ko watever happens (tetiba). Hahaha. Tak tau nak cakap apa dah. Happy sangat sampai jadik weng (padahal weng sebab tak habis study lagi..hari Ahad ada paper lagi..Good Erina, Good!!). Oklah, tempek dua gambar je. Ni pun pakai kamera henfon 1.3 mp saje. Gambar nikah lain yang super duper power dari abang photographer yang hensem dan gambar2 ditangkap olehnya juga gempak2 (lol..hebatkan title aku bg kat ko padil? ) akan di tempek kemudian. Baiklah, sekarang masa untuk tido. Esok kena kumpul tenaga untuk majlis sanding plak. (Hooiiiiiii..studylah makcikkkk!!)

8 comments:

PadilTahir said...

hehheee..tapi mmg meriah tadi..aku miss da fire fox show..time tue pengantin kat dalam rumah sibok nak bergambar lagi..then kuar dah abis..neeway bagi aku time utk buat editing dulu..then bar lanching byk2..buat maser ni buat sket2 dulu..

neway utk comel dan romie..Lourve u guys a lot..Wedding korang sgt best!!aku suka bangat...muah muah korang byk kali..Congrats too..

aidil62nd said...

Wahahaha .. awak tuh bile lagi .. amboi semalam lambat betul balik ..mengalahkan awak yang kawin!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comel gilerr pgntin..nway..cOngratz....awk ble lagikss..???

Erina Asmawani said...

PadilTahir:
tak sabar tunggu gambar2 best dari ko.Edit tantek2 k..wahh..can't wait! can't wait!!

Aidil:
ahaha..bestfriend sendiri nikah, mestila kena tolong pe yg patot..tu yang terrrlambat balik tu ;p

Princes N:
Comel kan yunk..Ena kawen lambat lagi la.Ngee ;p

aRaBeLLa said...

uihh cam budak lagi je kawan ko tuh...huhu..
wah muda2 dah kawen eakk..trend kot skg ni ,aku perhati ramai dah start kawen muda..huhuhu

Erina Asmawani said...

arabella:
ahakss..umur dia 25 la,sama umur aku.. tapi dia kecik comel..tu yang nampk cam budak je..

kalo umur 25 tu umur stended kawen la tu, tak tua sgt,tak muda sgt..averagee ;p

aRaBeLLa said...

lorr sebaye ler kite..huhu

sweethOneY said...

haha
rawkssssss :D
comelnyee merekaaa









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015