Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, May 11, 2009

Cik Lisa dah kembali sembuh

Haritu aku bawak dia gi carwash. Cuci ngan instant wax pastu polish sekali kat tempat calar balar tu.Puas hati aku. Hilang dah calar balar tu, just tinggal sikit je. Tu stok memang cat dah tanggal, tak boleh nak buat apa. Yang penting, bahagia aku tgk Cik Lisa aku sekarang. Kalau tak,sebelum ni asal tengok je badan Cik Lisa, memaki dalam hati. Asal tengok je, memaki. Ish..ish..ish..tak baik maki2 nih. Sekarang dah tak maki2 dah. Senyumm je. Tapi awas eh siapa2 yang kuang ajaq ngan Cik Lisa lagi, aku carik kau sampai ke lubang cacing! (hahaha..emo lah konon nih)


Sebelum





Selepas
(licin berseri2..btw, yang putih2 tu bayang2)


Polish kat tempat calar tu je aku kena bayar RM 20, instant wax 1 kereta RM 10, cuci free sebab point aku dah cukup. Kat carwash ni, 5 kali cuci free 1 kali. Wihiihihi. So, aku bayar RM 3o je lah tuk semua. Kira ok la kan polish kat tempat tu RM20 je. Hmm..Ke mahal? Aku tak pernah polish Cik Lisa sebelum ni, so tak taulah mahal ke murah ;p


P/s: Cat baru tetap cat baru..haha

8 comments:

Aku... Dia... Kamu.. said...

Berkilat siut! Kedai mana ko gi? Aku nak antar gak ler! kui..kui..kui..

Jard The Great said...

cat beru berapa ringgit wei?

paiseh said...

rugi laa lu padam..
seni tu..!!!

fararusdi said...

kat mana??
nak anta jugak!!

Erina Asmawani said...

Aku dia dan kamu & Fararusdi:
Carwash posh care care seksyen 7, sebelah bintang..puas hati cuci kat sini..bersih gle..rm 9 je

Jard the great:
Cat baru pink dlm 1k..hahaha..mcm banyak duit je kan aku ni..lol

Paiseh:
Ok, pasni wa nak wat seni kat Cik Sona lu plak..tgk pe perasaan lu..haha

PadilTahir said...

nampak bersih sgt dah tue!aku pon nak polish keta aku gak.tapi aku nak rase ABC dulu.lupa lah nak pi rase last week..penat sgt kot travelling..

Erina Asmawani said...

PadilTahir:
Nextime ko dtg sini lagi aku bawak ko g makan abc fradoo k.Tula..bz sgt haritu..banyak benda ko kena buat..

sweethOneY said...

tak sabar nak cat baru keta gakkk :D









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015