Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Sunday, July 19, 2009

Hot FM Le Tour De Gerai 09


Malam semalam tanpa di duga dan tak disangka2 (sambil gosok2 mata), Hot Fm le tour de gerai krew ramai2 singgah Fradoo pekena Abc special. Cayalah!! Encik Abu Bakar selaku owner Fradoo sengih sampai ke telinga sepanjang dorang menghavockan Fradoo. Banyak gambar nak diupload, tapi card reader rosak plak. Mahaplah eh..next entry la aku letak gambar2 nye. Hehe. Thanx a lot Hot fm krew (AG & Tini), dan juga Maxis ;)

P/s: Malam tadi senyum2 bangga je.Wihihi ;p


7 comments:

Monkey D Luffy said...

fofuler gitu

aRaBeLLa said...

pehhh bestnye...tangkap la dgn pic henfon kalo ye pon..huhu


p/s-aku tingin la nak makan fradoo dari aritu..huhu

zonaku said...

oooo... bgs²!

aidil62nd said...

maner gambo nyer .. he9

fararusdi said...

kakakkkkkk, im back!
wah akak dah pegi kuching!
best kan??
tak rugi langsung holiday kat sana, jum pegi lagi!!!!
btw, lama tak makan fradoo.. ada org cakap nak birthday treat super special kat fradoo *ehem ehem*

mishhh u kakak!

Erina Asmawani said...

Monkey d luffy:
fofuler gitu..awww..haha

Arabella:
mmg tgkap pkai hp, tp 2;a, card reader rosak..huhu..jomla dtg fradoo

Zonaku:
Mmg bagus ;)

Aidil:
Dah update da..ngeh2

Fararusdi:
Faraaaaaa!! Wah..lama cuti kan? study ok? tula..seriously sgt enjoy g kuching haritu..terasa xmo balik da..huhu..

ehem..ehem..jom ar dtg fradoo..akak available kat sana hari2 dah..jumpe nanti k..

mish u 2! ;)

sweethOneY said...

makin mantappppp ;D









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015