Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, July 15, 2009

Laku ke tak?

Aku komfius jap semalam, ada sorang customer ni, bayar Abc yg berharga Rm2.50 dengan menggunakan duit ni..


Yang duit kertas RM1 tu aku memang tak kesah, yang aku hairan duit syiling Rm1 tu. Masa aku dapat duit ni, aku pandang dia, dia pandang aku. Aku buat muka hairan sampai kerut2 kening, dia buat muka slumber tak tau. Huhu. Setahu aku duit syiling ni dah tak laku kan? Tapi malas nak banyak soal, aku bagi jela baki 50 sen balik. Haih~


p/s: Mybe adik tu baru lepas pecah tabung kot..huhu

13 comments:

momentinlife said...

smlm dlm kul 1.15pm.. ku gi lg abc fradoo.. tp ur dad je ade..

ku bwk fafarafa.. =p

Jard The Great said...

windu ar dgn abc fradooo.. huhuhu

fhad said...

uiks.. magiknye.. tu org zaman dlu2 kot.. hahaha

aRaBeLLa said...

alamatnye kena la halalkan 50 sen tuh..huhuh

~ miss femme fabulosity ~ said...

Hahahahhaha...

Kalau aku kan erina, aku tanye dia balik "Encik nie lahir tahun berapa?" atau "Encik orang malaysia ke? Tak tahu perkembangan ke?"

waahahahahahahaha.. nampak sgt org tu nk mkn free lime posen!!! cis.. kalau ko diamkan je.. nnt next time dia mai bwk lagi syiling emas tuh ;p

Monkey D Luffy said...

simpan jer buat kenangan

haha

paiseh said...

gua ada lapan keping..
nnt gua pakai buat bayau fradoo ek?

Erina Asmawani said...

momentinlife:
tengahari lum masuk shif lagi..kul 3 baru masuk..hihi..thanx 4 coming ;)

Jard:
Moh la dtg lagi..kang kempunan. Bahaya..wuwu

Fhad:
mungkin ar..tak pun org zaman sekarang yg ketinggalan zaman..huhu

miss ell:
masalahnye sekarang ell, kalo dia org tua aku ley consider lagi, ni seorang pompuan muda, aku rasa freshie uitm..malas aku nak byk bunyik, kang dia yg malu..tapi kalo next time dia byr guma syiling tu mmg aku sound la..haha

monkey d luffy:
2la..dah frame da pon..haha

paiseh:
beranilah lu nak byar guna syiling tu..wa x layan! haha

J@J@ / Bini The Rock said...

Klu duit syiling tu mmg dah tak laku kan dek?
klu duit kertas sengget lama tu laku ke idak?

Akak dpt 2kpg tu ari..adoyaii..simpan wat tukun je ar....huhuhu!

Erina Asmawani said...

duit syiling rm1 tu mmg x laku da kak, tapi yang duit kertas rm1 tu still boleh diterima la dari duit syiling tu..huhu..simpan jela duit tu kak, 10 tahun lagi mesti value dia tinggi..hehe

sweethOneY said...

hehe.. tak sangka ada lagi duit tuuuuuu

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

鯛魚燒Star said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015