Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Saturday, July 25, 2009

Hot FM Le Tour De Gerai Part 2

Memang mencabar kesabaran bila laptop kesayangan tiba2 kena virus2 mengong sampai laptop bile on je screen jadik warna biru. Biru semata2 without any icon. Semua hilang. Siap wallpaper ada tulis "Warning! Spyware detected on your pc! Bla..bla..bla..(terpaksa kena format baru!) Di tambah plak card reader yang rosak. Memang tertunda2 la entry yg sepatutnye di update 5 hari lepas. Sayang kan "Cerita Erina" punya pasal, gigih gak pergi cc malam2 camni.

Ok2, ni gambar2 haritu. Selamat cuci mata. Ngeh2 ;)


Encik Abu Bakar & Puan Hamidah di apit oleh AG & Tini


Sengih lebar2 semua ;D



Ok, AG dah tak sabar2 nak larikan abc.



Dah selamat gantung cantik2 kat Fradoo dah. Apa? Ingat Jalan2 carik makan je ke ade benda ni? Ngihihi ;p



2 comments:

Jard The Great said...

nk makan abc fradoooo... aku rinduuuuuu......

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..hot fm dtg kdai...glemerr..









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015