Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, July 01, 2009

Proses pembersihan dijalankan

Perghh. Bersawang beb blog gua. Huhu. Pejam celik, pejam celik dah masuk bulan 7. Gila pantas masa berlalu. Terasa macam baru je semalam aku habis jawab paper final. Terasa cam baru 2-3 hari lepas je dapat tau result exam. Rasa cam tak caya je dah dekat 2 bulan aku dah jadik penanam anggur tanpa biji berjaya. Wahaha~


Baiklah, blog ini akan bersih dari segala sawang, habuk mahupun daki mulai hari ini. Azam bulan 7 namanya. Kehkeh. Hmm..nak start dari mana eh? Banyak gilaaa cerita tertunda. Tapi malas la nak update cerita yg dah basi. Meh aku update ngan cerita latest yg hot lagi sensasi.



Cerita hot lagi sensasi yg pertama




Aku bahagia ngan kehidupan sekarang. Heaven wehhhhh dapat cuti lama. Nak cuti puas2 sampai bosan tahap unta baru nak gi kerja boleh tak? Ngahaha. Yela. 7 tahun tonggang terbalik study, bagi can la nak feeling cuti lebih2. Dah dapat cuti ni, cuti la beb, kang bila dah kerja, ko gak yg bising2 nak cuti. Sepanjang cuti ni, mmg bahagia. Tak tau camne nak ckp bahagianya tu dan akibat terlalu bahagia, berat badan pun semakin bertambah. Hampirrr sipi2 nak cecah 60 kg sekarang. Hot kan? Kahkah..Kaki aku dah lupa dan makin malas nak menapak gi gym.


Cerita hot lagi sensasi yg kedua



Hensem tak beliau?? Ye..beliau ialah fruitbaby aku yag ketiga. Lahir 24/6 haritu bersamaan ngan 1 rejab.Nama diberi Izz Iman Dani dan ye, beliau seorang lelaki eh. Jgn tertipu ngan kecomelan beliau tu. Sgt comel sampai aku sanggup buang kucing manja tapi annoying kat rumah ni demi tuk menjaga kesihatan beliau (Btw, bukan kucing yg di bela pun, kucing tu suka dtg mintak makanan je.Huhu). Dah 3 org dah frutbaby aku weh. Semua lelaki lak tu. Siapa sangka gadis yg comel lagi hot ngan berat badan hampir mencecah 60 kg ni dah ada 3 orang friutbaby. Kahkah. Sebagai mamacik yg baik, tugas aku hari2 tak lain tak bukan ialah tuk mencuci uuk beliau. Haih~ (takpe2, pengalaman tuk masa depan ;p)



Cerita hot lagi sensasi yg ketiga





Aku dan Fradoo kan memang tak boleh berpisah. Ibarat air dicincang tak kan putus. Kahkah. Motip utama nak bagitau sebenarnya Fradoo dah berwajah baru. Sila datang ke Fradoo ye ;)


Ok, tu je cerita hot lagi sensasi sepanjang aku bercuti. Hot kan? Hahaha. OOo..baru perasan, follower cerita erina makin bertambah. Ni yg buat semangat tuk berblog balik ni. Hee.Tima kaseh follower ;)


8 comments:

Jard The Great said...

aku nk dtg esok... harap maklumm

Erina Asmawani said...

yezzzaa..sila dtg beramai2..ajak kak aima sekali eh..hehe..kul bape nak dtg 2?

aim-a said...

wah jard......tak mo ajak aku ka??? :P

Jard The Great said...

ahahah.. ku dah gi pon......

oit aima.. aku soh kapten sms ko minta ko dtg laaa... ko ja tak mo dtg.. ehehehe...

pssst.. mana entri pasal smlm?

zonaku said...

aku masih x g try lagiiiii....

momentinlife said...

ces! aku masuk blog ko, dgn anggapan ada muka ku di tempek sini..

nasibbaik xde.. muehehe

*len kali aku mo pesan abc aku jgn ltk kacang, tp kacang aku letak kt mangkuk jard! =p

Monkey D Luffy said...

MUAHAHA!

nantikan cerita dari Monkey

Erina Asmawani said...

aima: lain kali sis wajib dtg tau.hee

Jard: Haha. Thanx 4 coming.Cute bah ko ;)

Zonaku: Mai la try..kempunan nanti.

Wafa: Hee..dah tempek da pon. Jgn marah ar..

Monkey: Yezzaa..akan ku tunggu story darimu.









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015