Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, October 19, 2011

Wordless Wednesday: Rangsangan deria & minda ;)



(^_^)


11 comments:

zonaku said...

bahan yang diperdengarkan?

CaDLyNN said...

ni dgr lagu ke dgr zikir :p

Masy said...

baby dengar ape tu? lagu Adele eh? ehehehehheheheh

sitihalisa said...

hee. Comel. Macam iklan dalam tb tuh ;)

nurul riza said...

pengalama semasa mengandung yg paling best..

HEMY said...

aku dengar dari ustazah...biar mak nye yg dengar..so tak penah buat..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

besar & lagi & lagi....

Erina Asmawani said...

Kak Zona:
baby dengar selawat nabi ;)

Lynn:
Dengar zikir la aunty lynn ;)

Erina Asmawani said...

Kak Masy:
Baby dengar selawat..lagu Adele dia tak minat. Kalau lagu Siti dia minatlah jugak ;p

Sitihalisa:
haa..ni encek hubby punya idea la ni,pas dia tgk iklan tu..ehehe

Erina Asmawani said...

Nurul Riza:
betull ;)

Hemy:
maknye kena ngaji selalu ;)

Pojie:
kan..semoga sihat baby didalam ;)

aTy _faRed~ said...

kat mane nak beli mendelah ni dear.. berape hareg..dah lame carik tau...share sikit..kalau rajin reply ar kat email [nurha_abdul82@yahoo.com] kalau tak susah ar..kalau tak..tak per..kat sini pon boleh..;p









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015