Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, June 26, 2012

Gambar bikin ketawa :D

Kemas2 folder gambar semalam terjumpa folder gambar masa pergi Lanchang dengan Memuah 2 tahun lepas. Sakit perut ketawa tengok gambar2 ni semua. Adoyaii..badul betul memasing.



Gambar paling lawak!
Sampai sekarang tak paham pesal aku buat tangan gitu.Muka mintak pelempang pulak tu.HAHAHA



 Yang Hemy ni,3 gadis lain dah pose gaya lain, dia tetap ngan pose aksi angkat ular tu.Sama je pulak tu ngan gambar atas. Ular pun pandai posing lain2. Hahaha


Ni pun tak paham aksi apa. Kahkahkah


Kalau Xiyad tengok gambau ni mesti dia bangga sebab dia dalam perut mak ngan ayah dia dah bawak naik gajah tu tau. Hohoho


Ok, Kak Aima masa ni sangat comel. Kaki tu.Hehehehe



 Kanak2 ribena. Tak puas bergambar atas gajah, dekat gajah ni pun buleh :D



 Errr..tengok balik gambar ni motip sangat kan Keri posing gitu? Err..errr
Lalalalala



Hai hoooo! Kelakaa weh gambar nihhhh. Keri semangat bak guru senam robik. Hahaha

Masa ni belum ada Aqil, Xiyad ngan Aiman,bolehlah nak berhuha2 gaya gini. Sekarang dah ada junior, nak buat gathering pasni haruslah kat tempat baby friendly ok :D

12 comments:

❀aRaBeLLa❀ said...

oh maiii ular! *pitam*


pic last sekali lawaks...haha

Masy said...

kihkihkih ai laikeee.. masa ni ena dh btunang kan.. ingt lagi masa tu last menet mama ena nyaris2 x bg pegi. phewwww cuaknyewww sayewwwwww

k.e.r.i. said...

haaa lah.
malam tu aku kena tipu kata ena takleh gi, sekali kelisa pink muncul depan rumah gua.
padiaaa???

tapi still tak puas hati kenapa dulu aku kurus gitu.
muahahaha

Riny said...

gmbr muda mudi ea???? hehehehe..mcm2 aksi dulu kale...skrg ni...dgn handbag je la aksi begambar pon..hhehe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gambar tu laa kenangan yang tinggal kn ririn..

Mommy_Cha said...

gambar muka mintak pelempang? hahahahah lawaks!

zonaku said...

keri kurus masa tu....


yang lelain aku tgk sama jer....

HEMY said...

yg aku prasan gambar kedua ular tu masy sangat itam...keri pun itam betol kat gambar ni...

apa kamera ko jenis dengki org itam ke apa ni??hahahahahahahaha

Erina Asmawani said...

Bella:
terserlah kekanak ribenaan memasing kan..hohoho

Masy:
yela kakkkk..baru teringat. Akak siap kena interview ngan mama kan..hoho.Mau tak nye, masa tu lagi 2 bulan kot nak kawen, darah manis mama cakap. Hehehe

Erina Asmawani said...

Keri:
saje nak buat seprais kat ko..suka tak suka tak? hahaha..

ye..masa ni ko mmg kurus dan terlebih gelap.eh..eh

Riny:
ye riny..gambar anak dara.Bolehla berposing huha bagai..skrg ngan baby2 je. Betul2..ngan handbag je :D

Erina Asmawani said...

Pojie:
betul..kenangan terindah nak tunjuk kat anak2 nanti. cewah :D

Mommy Cha:
hahahha..itulah yg sesuai tuk describe mimik muka tu.

Erina Asmawani said...

Kak Zona:
wehuuuu..maksudnya yang lain adalah mantain walaupun dah jadi mama. Hoho..suke.

Hemy:
Diorang kan adik badik..eh eh.eh..
hahaha









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015