Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, June 21, 2012

Meet Little Naim :)

Alhamdullilah, 16 Mei lepas (teddiaaa..lagi satu backdated entry), besfren tercinta kawan sejati ku, telah selamat melahirkan baby boy keduanya. Baby comey lotey seberat 3.6kg. Yeayy! Geng Aqil ni nanti :D Masa kawen dulu ada cakap dengan dia,tahun ni (which was tahun lepas la kan) kita preggy sesama ok, boleh laga2 perut. Sekali masin mulut ni.Lepas 3 bulan saya preggy, dia pun preggy. Hehehe. Murah rezeki beliau ;)

Ni masa bulan 2 . Me preggy 38 minggu, Yah 26 minggu.
Luqman dah jadi abang sekarang :)


Masa ni beliau dalam pantang.Tu dia baby Naim comey tu. Oh ye, baby kedua ni dilahirkan secara ceasarian sebab position baby melintang.Memang geng Aqil la ni, nak keluar ikut tingkap. Baby first Yah lahir normal, so bila tanya dia normal ngan czer mana lagi senang dan tak sakit? Beliau kata dua2 pun sama, sama2 sakit dan sama2 ada susah & senangnya. Ada pro & cons. Tapi kalo czer lepas bersalin tu dah boleh jalan laju2. Hehehe. See, orang yang dah berpengalaman kata dua2 cara sama je. Sakit tetap ada tahu :)

Classmate masa sekolah dulu pun join sekali melawat Yah & baby Naim.Semua dah jadi mama.Sekarang tak payah dah bawak handbag mahal2, bawak "handbag" special edition sendiri je lagi seronok :D

Tuddddiiaaa. Gambaq oldskul sungguh. Masa tahun 2000 tu kami masa form 4. Hohoho. 
Hingusan je memasing.Sekarang memasing dah ada baby. Rasa macam tak percaya. Nanti sama2 anak masuk sekolah. Cepat betul masa berlalu :') Pastu bila anak2 dah besar,tunjuk balik gambar oldskul tu kat diorang mesti diorang terkujat gosok2 mata, tak percaya tu mama diorang. Comot selekeh. Hahaha

Dan inilah dia si comel sayang. Irfan Naim nama diberi. Jadi anak yang soleh ok sayang. Membesar dengan bijak dan sihat bagaikan juara. Nanti dah besar boleh sama2 main Ipad ngan Aqil. (Cheh, nak main Ipad je ;p).Lepastu jangan gaduh2 ngan abang Luqman ye. Adik good boy kan :D Lama dah tak jumpa dia. Mesti sekarang makin bulat.

Gambar cilok dari fb mama dia.
Too adorable kan? :D


4 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

comeyyy naim!!!

Erina Asmawani said...

comey kannn..semua baby comey2 :)

Riny said...

secomey namenye..:)

sweethOneY said...

comeynya naiimmmmm rasa nak ciom2 aje dia. hihi

semua dah pakat bawak baby ni









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015