Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, August 16, 2012

Aqil Hamzah is growing up :)

Aqil Hamzah cepat betul membesar. Sekarang ni macam2 dah akalnya. Terhibur betul tengok keletahnya :D

Sekarang dah boleh duduk kat baby chair dia ni :)

  Jom kita pergi school :D


Sukaaaa. Senyum2 :) 


 Tangan pegang buku tapi mata pandang tv.Heee



 Ok, ni baru khusyuk mentelaah soft book dia :D


 Memang suka tengok tv.



Senyum kecit ;p 


Eksen. Taknak orang pegang dia masa duduk. Dah boleh dah dia bertahan dalam 15 saat macam tu.Lepastu senget2 badan. Tapi gigih tu nak duduk je, kalau kita baringkan punyalah melelak dia taknak baring. Ayoo..fast track punya ini budak, meniarap sengguk2 lagi, merangkak ape tah lagi tetiba je nak duduk. Hehehe 


Ni tekun tengok iklan TV3, antara iklan kesukaan dia :D

Alhamdulillah. Banyak dah perkembangan dia. Dah boleh pegang botol susu sendiri (ikut mood ni), dah boleh duduk dekat high chair. Memang dah big boy. 



Baju dah pakai saiz 1 tahun. Hehehe. Nanti tak lama lagi dah boleh jadi bodyguard mama la ni :D Tak sabar nak suapkan bubur yang sedap2 kat Aqil nanti. Rasanya dah boleh la ni kan nak bagi. Bubur campur ikan bilis mesti sedap. Nyumm! Oklah, nak gi kemas2 baju si bujang ni, tahun ni Aqil balik beraya Muar dulu. Bestnyaaa!! Bye

12 comments:

Juliet said...

Aqil nie debotnyaaaaa! :D Takpe fast track, biasa la anak zaman skrg.. Semuanya fast! ;)

Selamat Hari Raya Aqil Hamzah! *poket baju melayu penuh la pasni balik Muar tu.. Hihihi!

CaDLyNN said...

cepatnye besarrrr..comel sgt!

selamat hari raya ena :)

CikNaa said...

dah boleh duduk ye aqil..
bape bulan dh ni?

HEMY said...

boleh sangat dh bubur..xiyad gak menten kecit comey..kalau duduk kn tu cepat je dia nak senget paut kaki..hahahaha

aTy _faRed~ said...

aqil bam bam..!!!
eerr...suker ar fisher price chair tu..ley adjustable tak..?? ritu beru tengok kat mane tah..tapi tak belek pon..:)

PUAN SUE said...

dah besar menantu su ni..heee..

zonaku said...

fast tracj pun ok je....... asal dia y duduk sdr, bkn kita paksa...



selamat hari raya Aqil....

Erina Asmawani said...

Juliet:
Debot hasil minum susu mama. Alhamdulillah.Kannn..sekarang baby nak fast je semua. Tak terkejar la mama dia ni nanti kalo esok dah pandai jalan terus nak berlari. Hehehe

Selamat Hari Raya aunty Ell. Haah, memang penuh, kena tumpang poket mama sekali. Hahaha

Lynn:
Metacey aunty Lynn. Selamat Hari Raya untuk kamu juga :)

Erina Asmawani said...

CikNaa:
Haah, tapi kita yg duduk kan lah.Dah 6 bulan dah Aqil :)

Hemy:
tapi xiyad meniarap mengesot laju je, Aqil tak pun..terus nak duduk. Mungkin faktor berat badan kot kan. Takpe, asal anak kita sihat..ye dop :)

Erina Asmawani said...

Aty:
Bagus sangat baby seat FP ni Aty, memang adjustable, boleh tinggikan jadi high chair n boleh pkai sampai besar:D

Sue:
dah bujang kan :)

Erina Asmawani said...

Kak Zona:
tula..memang tak paksa kak, dia yg nak duduk. Tapi duduk kan kejap2 je la. Takut sebab tulang dia lembut lagi kan..


Selamat Hari raya Acik Zona :)

I Wayan Ardana Putra said...

free novel 3D









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015