Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, August 27, 2012

Riang Ria Aidilfitri 2012

Tahun lepas beraya dengan keluarga ipar tersayang maka tahun ni beraya dengan mama & ayah tercinta pula di Muar. Yeayy! Alhamdulillah, raya tahun ni memang sangat meriah bagi kami sebab buat pertama kalinya beraya dengan si anak. Raya pertama Aqil Hamzah.Memang lain perasaan & keadaannya beraya dah ada anak ni. Kalau dulu masa bujang happy gila bila dapat duit raya, sekarang lagi berganda happy nye bila anak yang dapat duit raya. Motip mama dia plak nak happy anak dapat duit raya?Hahaha. Lepastu kalau dulu pagi2 raya, busy kat dapur tolong apa yang patut, pastu baru siapkan diri dan suami. Sekarang bangun2 tido, siapkan anak dulu dan suami, baru lepastu siapkan makanan pagi raya. Dah settle semua baru siapkan diri sendiri. 

Aqil Hamzah encem di pagi raya. Ni tengah tunggu ayah balik solat raya ni.


Hari raya pertama kami bertiga. Raya pertama tema purple. Raya kedua mustard & yellow :)


Aqil bersama sepupu2nya.Dari kiri Abang Ammar, Abang Iman dan Kakak Intan :)
*Tengok tu tudung Kakak Intan siap ada mata lagi. Hohoho. Comelkan?*



 Dengan ayah & mama juga Caca tersayang :)



My beloved family :)
Gambar family haruslah wajib ada tiap kali hari raya kan. Tahun ni abang & family takde dalam gambar sebab diorang beraya kat Terengganu dulu.Kami tema purple, my sis & family tema green yellowish,family adik tema orange. Mama,ayah ngan Caca tema campur2 :D



 Hari raya kedua :)

Okla, tu je serba sikit cerita pasal raya. Nanti sambung cerita raya lagi ok. Bye :D





11 comments:

Linda Musa said...

Ririn...Mmg ada ke baju melayu size aqil?

Erina Asmawani said...

Linda:
haah, memang ada Linda. Sekarang ni banyak jual baju melayu baby ni.Tapi yang Aqil pakai baju melayu purple tu Abg Ammar dia punya dulu masa baby, dah muat. Yang baju melayu kuning tu tempah, senteng la pulak. Hehehe

CikNaa said...

huhhhh..makin lame makin tembam aqil nih.. bape kilo dh m0mmy?

aTy _faRed~ said...

cantik baju aqil kaler pepel tu..:)
comel ar tudung kakak intan ade mata..!!! heheheh..mane nak carik ek..nak beli tuk anak buah...

Masy said...

awat aqil buat muka krik krik ni.. hahahaha

Mommy_Cha said...

yeay! kita sama kaler...pappppp! sket..momy cha + mikha pon berpurple diahri raye..raya kedua dah k laut dah kaler bubur chacha hahah! aqil ni bolat..dgn mata pon bolatt gak..syubits nak?nak?

HEMY said...

memang sama kopiah..leh la smyg jemaah sama ngn xiyad jumpa nanti.hahahahaha...

comellllll je muka blur tk pndg kamera aqil ni

Riana said...

xsabar ada baby bole melaram baju raya next year mcm aqil..ehe..

Erina Asmawani said...

CikNaa:
Alhamdulillah dah 9.5 kg. Sejak pandai makan ni memang lagi debab la dia :D

Aty:
Baju recycle..ngam pulak ngan saiz Aqil. Hehe. Oh, tudung tu ayah Intan beli kat Acheh..memang tak pernah jumpa lagi kat sini. Comeyy kan ? :)

Erina Asmawani said...

Kak Masy:
itulah nyee..pagi tu memang krik krik krik je dia. Agak nya dia heran ngape ramai2 kan..

MommyCha:
Paappppp! Team pepell! Si bulat2 manja..janganla syubit kita mommy, nanti kita teriakk ha baru tau :P

Erina Asmawani said...

Hemy:
boleh sangatttt..ayahnya jadi imam. Hehehe..

Dia masa raya ritu tetiba je pandai posing gini, kita panggil2 dia saje xmo pandang kamera..pandai dah..

Riana:
Next year raya sakan ngan baby ok :)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015