Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, February 28, 2013

Birthday present Aqil :)

Aqil dapat banyak hadiah. Sukaa!! Aqil suka, mama pun suka. Takyah beli toys setahun. Hehehe. Syukurlah :)

Aqil feeling cam pengantin baru gitu, dapat banyak hadiah :D

Hadiah2 yang Aqil dapat. Best2 belaka. 
Set pinggan mangkuk yang warna warni, hotwheels, buku cerita, flashcard Upin Ipin. Macam2. Aqil teruja je nengok satu2 hadiah dia.Mama pun teruja sama :D


Hoohohohoho. Comel Memuah versi kartun ni. Yang obvious sangat yang tengah tu, takyah susah2 fikir siapakah gerangannya. Hahahahaha. Ops opsss. Takley ketawa lelebih. Nanti masuk kategori adik derhaka :P


Ini dari Memuah.Suka haa dia dapat riding toys baru. Boleh boucing2 lagi. Siap berbunyi2..toink! Toink!! Berlagu2 :D


Play tent dari ibu. Suka lah Aqil. Berduet main ngan kakak Intan :D



Dapat car warna pink lagi :)
Seronoklah dia mengexplore 1 rumah, main ngan mainan2 baru dia. Bukak2 semua hadiah pastu pening tak tau nak simpan mainan kat mana. Hehehe

Tido pun ngan mainan baru. Alahai anak.

Terima kasih banyak2 semua yang sudi bagi hadiah kat budak umur setahun ni. Moga kalian dimurahkan rejeki. Aminnn :)


20 comments:

Masy said...

macam lahaaa la anul. grrrrrrrr

banyaknye adiaaaah, bestnyeeeee! nak tumpang play tent aqil laa nanti heheheh

SweetLikeWhat said...

wah seronok aqil dapat banyak hadiah..
comel betul kereta pink tuh.. ;)

CikNaa said...

aqil kayo dgn mainan..
tetibe plak ciknaa teruja dgn befday2 ni kan.. hihi

e k i n ♥ y u s r i said...

waaa...bestlah aqil

zonaku said...

hahahaaaa..... x berjaya kenalpasti diri sendiri...

acik berkenan keta pink tu... cam muat n x pecah kalau acik masuk kan aqil.... tompang eh....!

mama ila said...

amboii..banyak nyer birthday present aqil..seronok dia dapat main menan baru..hehehe

cha said...

wah best bestnya hadiah aqil. paling best play tent tu haha

sapphire said...

nak beli kereta pink tu utk umar...! :) happy birthday Aqil :)

HEMY said...

zonaku...kau dah tentu yang lompat berlipat kaki tu..tak ingat ke kau buat pose lompatan tu kat penang..hahahaha

Erina Asmawani said...

bolehh bolehh..meh nanti kita main masak2 dalam tu k :D

Erina Asmawani said...

Sonok lah dia..hehehe..comelkan.Ayah Aqil pun dah kurus gegara tiup kete pink tu :P

Erina Asmawani said...

Syukur,murah rejeki menan dak kecit tu. Mesti teruja CikNaa, anak first katanya :D

Erina Asmawani said...

Best best..mama dia pun terasa best :D

Erina Asmawani said...

Mestilah yg posing ala2 teletubbies tu kak..hehehehe

Boleh sangat..jommm..kita pusing2 Penang naik kete pink. Pon pon! :D

Erina Asmawani said...

Sonok la mama Ila, macam pengantin baru dapat banyak adiah. Hehe

Erina Asmawani said...

Kannnnnn..mama dia pun yang tu gak. Hehehe

Erina Asmawani said...

Sila beli..Umar mestu sukaaa..ada balls comey2 lagi. Thank u aunty ;)

Erina Asmawani said...

Ye yee...posing teletubbies comey..hehehehehe

Wawa said...

bestnye...byk hadiah aqil dapat ye...mane lori...eh lori ke daddy naila beli? lupe sudah...hahaha...

sri noraima othman said...

hahahaha.mmg gmbr yg tengah tu dah tau dah sapa.

wow!!! banyaknya hadiah aqil!! bila aiman nak jumpa aqil ni!!! boleh main sama2 nanti :D









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015