Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, September 15, 2010

Orang baru ;)

Kawan kesayangan saya, Puan Nazliah masa dia preggy 18 weeks ;)


Ni pulak masa dia 7 bulan, kami buka puasa sama2 masa ni. Perut dia memang bulat macam bola. Dijangka due akhir bulan 10.Sekali tup2, pada 2/9..dia sms cakap air ketuban dia dah pecah masa dia tengah buat kuih raya. Haaaa??!! Tercengang jap aku. Masa tu baby baru 33 weeks. Dengan izin-Nya, semuanya berjalan lancar..memang si baby tak sabar2 nak keluar jenguk dunia. Maka, pada 3/9/10, jam 2.12 am,lahirlah si comel seberat 1.9 kg ini.Secara normal ok ;)


Baby Luqman Hakim.
Beliau memang sangat kecil, tiny, small ;)

Comel..comel..comel!
Dilahirkan kat Hospital Sungai Buloh. Admitted few days kat nicu sebab pramatang. Tunggu baby naik berat sampai 2 kg baru boleh balik Huhu..kesian si mama dia masa ni, tak boleh jenguk baby selalu. Alhamdullilah, si mama & baby sihat sejahtera. 

Assalamualaikum ;)


Usik2 dia..hohoho

Kaki kecikkk sangat!

Jari yang halus tulus mulus.

Congratz babe ;).Hope anda & baby Luqman sihat2 sentiasa. Bagi baby Luqman minum susu banyak2 biar dia cepat besar cam mama dia. Haha. Aku tanya si mama Luqman antara kahwin ngan dapat anak, mana lagi best?  Dia jawab dapat anak lagi best! Berganda2 bestnye. Tapi kena bersedia tuk perubahan besar. Semuanya berubah bila dapat baby nanti. So, be prepared ye tuk bakal2 ibu ;)

7 comments:

AhmadFauzi said...

sgt kecik n tomey baby yah itu...

*kne bersedia jugak bakal pak2 sekalian...hehehehe

zonaku said...

heheheh.. dia nk beraya jugak...

CaDLyNN said...

anak yah sgt tomei...say congrats to yah erk ena

Aidy Shahiezad said...

kaki yg sungguh kecik nk dibandingkan dengan tapak tangan tue... hehe.. :0

my latest entry:-
Kompilasi Kisah Raya (http://aidyshahiezad.blogspot.com)

hamzah ian said...

nice..

sweethOneY said...

comelnya yah masa pregnant :)

eh, org pun balik kg hr tu ada baby baru.. sibuk duk belek kaki ngan tangan dia yang comel tu. hehe

Erina Asmawani said...

Pojie:
Iye..memang tiny & cute gile!
Bakal2 pak sekalian kena bersedia dari segin zahir & batin juge (hehehe)

Kak Zona:
Tu ar..x sabar dia nak beraya..

Lynn:
Memang comey gila..
Orait ;)

Aidy:
Kiranya ko nak ckp tapak tangan aku besar la? hehe..memang kecik sangat kakinye ;)

Izza:
Memang sangat comel..berseri2..
Tula..ena mmg wajib belek kaki n tangan baby newborn..tak tau nape..kagum kot ngan tiny size dorang ;D









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015