Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, November 26, 2012

Khas buat Bella :)

Kami semua berkenalan dari alam maya je, lepastu jumpa2 semua sekepala. Terus jadi rapat. Macam adik beradik. Tapiii..setiap pertemuan, pasti ada perpisahan. Seorang dari kami akan terbang jauh.Bakal berhijrah ke tempat baru. Memang jauhhh. Sobs.


Ye, kami la tu memuah bloggers :)
Yang berbaju biru itu yang bakal tinggalkan kami.Kami panggil dia Bella, sebab dia peminat no 1 Edward Cullen. Comey orangnya, ayu2, pemalu tapi garang ok..garang2 manja giteww. Awww.







Ingat kami selalu :)
Kalau busy tak sempat update blog, update twidderrr pun takpe.
At least kami tau apa cerita ko kat sana :')

To Bella, jaga diri bebaik dekat tempat orang. Nanti jauh dari family, dari kawan2, dari kami, tapi ingat kata2 Hemy, biar Allah sentiasa di hati, Quran sebagai pedoman. Ok?.Takpe, bersusah2 dulu..bersenang2 kemudian.InsyaAllah. Agak2 ko tengah sedih, stress, ko tengoklah gambar2 Keri atas tu. Kompem ko tergelak balik.Hahaha.Kami doakan agar segala urusan ko kat sana berjalan lancar dan moga di murahkan rezeki. Dapat kerja best2. Dapat jumpa bakal suami ensem macam Ell. Eh eh. Nanti kalau ada rezeki, AA buat sale gila2..boleh lah kitorang datang melawat ko kat sana :)

Tak dapat hantar ko pergi airport, nak peluk, laga2 pipi chubby mu itu..buh gambar ko naik flite pun jadilah.

" Bertemu dan berpisah adat manusia biasa, hilang di mata di hati tidak lupa.Berdoalah kita agar aman dan sentosa, semoga kita berjumpa lagi di lain masa" Sayup2 berkumandang  lagu ni dalam fikiran aku pulak kan masa taip entry ni .Oh..syahdunya.Sobs T_T.

Bye Bella...
Bye Bella..
Bye..
Bye..
Bye..


6 comments:

Masy said...

jangan sailang Ell saye! hahahaha

sobbssss nanti akak plk buat entry untuk Bellan yg termemuah!

moment said...

ok, sy wat entry tuk bellan next yr! hihi

HEMY said...

comey sungguh miyamor aku dlm 3 gambar terawal tu..beliau mmg photogenik..

eh~~ tgok gambar ni baru la nampak sisi gemuk cembam masa pregnant...keh keh

Jard The Great said...

hehehe.. mesti bella menangis baca entri neh

❀aRaBeLLa❀ said...

Huwaaaa terharu baca entry ni..sorry erina baru sempat nak komen ..huhu..mekasih mendoakan aku...aminnn yarabbal alamin..thanks semua!!! Muahhhh

k.e.r.i. said...

whoah. hampir semua gambau ada muka aku & Bella.


lalalala~









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015