Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, November 30, 2012

Kuching, kami datang!

Salam semua. Selamat hari Jumaat yang mulia. Lega dah settle unpack semua barang2, siap dah kemas semua. Lepastu pagi tadi cepat2 packing untuk jejalan pulak. Petang ni InsyaAllah kami akan ke Kuching. Sebab utama nak ke sana ialah nak attend wedding sahabat kesayangan :) Sambil tu mestilah jalan2 cuti-cuti Malaysia sekali kan. Kami pergi sana 5 hari 4 malam.Nak bawak Aqil tengok kucing besar, melawat tempat mama dia study dulu, nak ajar Aqil makan mee kolok.Hehehe.Oklah, have a great weekend everybody. Mmuah!! 

May Allah ease our journey. Aminn :)

6 comments:

izfanora said...

wah, bestnyer.. teringat plak memori honeymoon.. hihi..

~aYu~ said...

bestnya jenjalan... i likeeeeee

Izzati Asyraf said...

happy holiday!! buah tangan jgn lupa??hehe

afiewithayie said...

syoknyer aqil dapat jenjalan.. :)

zonaku said...

ena, tlg mkn mi kolok onmybehalf... entah bila nk ke kuching lagi....


Aty_Fared said...

selamat bercuti dear..:)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015