Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, November 14, 2008

Hip Hip Hooray!!!

Bergembira tepuk tangan sama2..
Kita menari sambil langkah kanan kiri..
Goyang badan goyang kaki..
Hooray..Hooray..
Hip..Hip..Hooraayy..
Hooray..Hooray..
Bergembira..Hahaha!!
* menyanyi penuh semangat walaupun lirik main hentam je*

Wahaha..sangat gembira. Petang tadi baru habis paper. Dari keluar kelas exam tadi sampai masuk dalam kereta, dalam hati duk nyanyi lagu ni je. Happy sangat pulak kan. Tetiba perut bunyi2. Rupanya memang dari pagi tak isi apa2 lagi kot. Haih..harus cari makanan. On the way balik, singgah Hakim bersama girlfriend2 ku. Lapar..Lapar..Mari kita makan nan cheese tandoori dengan sirap limau ais. Agak teruja sebab ni 1st time makan nan cheese. Tetiba teringin pulak nak cuba. Yela..aku selalu dengar "mamat" tu dok cakap pasal nan cheese je. Terliur gak aku. Nak tunggu dia blanja ntah bila. Hee..

Sebelum melantak..

Burpp..Alhamdulillah..
Yee..aku memang sangat lapar time ni. Kena pulak ngan nan cheese yang superb ni kan. Terasa hidup ini amat indah. Hahaha..dietla sangat aku ni.

2 comments:

paiseh said...

hohoho.. besor selera ye...!
program diet kamu sangat hebat.. hahaha...!!

*ding dong..!
u got tagged..!!

Erina Asmawani said...

ye..memang besor seleranya..
hehe









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015