Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, November 26, 2008

Wendy's dan hantu raya

Harini jumpa si cintahati, pergi sunway pyramid, makan kat Wendy's. Kitorang first time mkn kat sini. Menarikla mkanannya. Walaupun fast food tapi lain dari yang lain. Sedap pun sedap. Walaupun agak mahal berbanding fast food yg lain tapi bg aku berbaloi. Burger nya superb. Oh..aku dah terjatuh centa ngan baked potato chili & cheese nya. Sgt nyummy. Pasni nak try saladnya pulak. Nampak cam superdelicious je.


~Chili & cheese baked potato, uiltimate chicken grill ngan 3/4 lb triple with cheese~

Pastu g tgk wayang, aku nak tgk quarantine tapi si cintahati taknak.Takutla tu. Ngehngeh.Kami tgk Madagascar. Nasib baik kelaka dan best. Tapi potong je bila awek yang duk sebelah kitorang gelak cam hantu raya. Boyfriend awek tu siap sound dia lagi suruh gelak perlahan. Tapi awek dia buat tak kesah. Ketawa jugak mcm hantu raya lagi. Tu baru tgk Madagascar, aku tak dapat bygkan dia gelak kalau tgk Trophic Thunder.


2 comments:

paiseh said...

aih.. citer kedai mkn je 2 3 ari ni..
azam baru ke..? hahahaaa..

Erina Asmawani said...

agagaga..dah mmg suka mkn..nk wat camne..
program diet yg sgt berjaya..









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015