Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Saturday, November 29, 2008

Janggut sotong

Harini ke The Gardens, temankn si bestie ( Yah yg comel comot). Dia nak survey barang2 tuk hantaran. Kami jejalan, carik handbag, slumber masuk kedai jual handbag yang ribu riban, test2 pakai pastu blah. Haha. Hari ni ada sale. Agak rambang matalah si Yah. Aku temankan je. Dah g jalan tak sah la kalau tak makan kan. Kami g makan di Sushi King (Midvalley). First time kitorng mkn kat sini. Aku selalu makan sushi beli kat dlm Jusco je tak pun Tesco. Ngehngeh.


~ Jeng..jeng..ni lah yang kami makan~

Oh..oh..yang warna oren (tak tau nama) tu sedap. Nyummy2! Yang bulat2 tu pun sedap. Yang bulat2 tu Yah yg order. Sampai2 je mknan yang bulat2 tu Yah terus makan tapi muka dia merah pastu sbb panas. Pastu aku pulak try. Tiup2 dulu pastu ngapp semua! Hmm..sedap. Juicy2. Cam ada inti dalam tu. Hen hao! ( sgt sedap! dlm mandarin). Tau mandarin je, Jepun tak tau. Hee.

~Yah comot comel & Aku~
*muka sendiri kena caras..huhu*

Kami mkn2 lah ngah penuh minat sambil tgk sushi tu bergerak pusing2 depan kami. Pastu Yah bukak buku menu, aku terpandang 1 menu ni dari baby octopus. "Ahh..tak boleh blah nye. Aku kalau sotong mknla, tapi janggut sotong ngan kepalanya aku tak makan..geli!" aku gtau Yah. Pastu aku terus ambik mknan yang bulat2 tu lagi. Kali ni aku gigit separuh dulu sbb nak tgk apa isi dalamnya. Sekali tengok2..ade JANGGUT SOTONG!! huhu..


~Bebola janggut sotong namanya..huu~

Yah dah tergelak2. Aku tak tau pulak yang dia order tu dari baby octopus gak. Terus badan aku terasa geli geleman cam sotong. Tapi memandangkan Yah belanja pastu rasanya pun sedap, aku pun ngapp je, buat2 tak tau yg dlm tu de janggut sotong. Hahaha. Maceh Yah sbb blanja. Nanti aku dah keje aku blanja kau plak eh.Hee. Sayangg kau sgt *peluk*

Haa..psl kek evergreen yang aku bg kt supervisor aku smlm, mlm smlm aku dapat msg dari dia

" Erina. tq 4 de kek. hijau nye! kek slimming t ke? jgn mare. tp sedap. buat penat i p gym td. naik balik apa yg dah burn" -Pn Zuraidah (supervisor aku).

Ahaha..puan perli nampk. Mentang2 aku buat thesis pasal slimming tea. Tapi yg penting, dia ckp kek aku sedap. Bangga2. Hee


3 comments:

paiseh said...

tobat tak suke sushi.. yeerrkks..!!

Erina Asmawani said...

sedapla..sedap tauuu..hingga menggigit chopstick..haha..

Yah de keai!!! said...

yup yup..sedap!!! lagi2 kalo ade kepale sotong kan.ahahhaha...ahahahha..lawak siot ko!









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015