Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, November 05, 2009

Ke alam dewasa



Alhamdullilah. Hari ni genap umurku 25 tahun. Syukur sebab umur ku dipanjangkan sehingga harini tuk menikmati segala yg diberi oleh Nya. Kalau dulu masa zaman baru masuk U, 25 tahun ialah target ku kahwin. Tihihi. Rupa2nya takdelah semudah tu kan. Panjang lagi perjalanan ni tuk sampai ke arah itu. Sekarang yang penting tuk melangkah ke alam pekerjaan. Ingatkan dulu, kerja ni senang je dapat, lepas2 habis study, tup2 terus dapat kerja. Tapi sebaliknya. Takpelah, aku akan terus berusaha dan berdoa. Allah know the best for me :)


Malam tadi, pukul 11.55 malam jam aku, tengah aku duk leka melayan facebook, tetiba "Meow..meow..meow..meowwww" bunyi handphone ku, tanda ada mesej masuk. Dari si bestie. Ku bukak mesej tu "Burfday girl turun bawah jap skrg!". Wohoho. Ada suprise kah??? Cuak2 jugak la nak turun sebab dia pernah tibai member dia ngan telur & tepung sampai jadik cekodok member tu time birthday dia. Tapi perasaan excited aku lagi tinggi dari cuaklah. Hehe.


Duduk dalam kereta dia, lepak2 borak2 jap. Dia datang semata2 nak wish birthday,siap ngan nyanyi2 sekali. Comeyyy gla bini orang ni. Mentang2 lah suami dia takde, slumber kuar memalam eh. Haha. I really appreciate it babe & sangat terharu. Dia buat aku sengih2 happy malam tadi. Borak tak lama, sebab dia kerja harini, so kena balik awal. Sebelum dia balik tu, dia ada bagi aku somethiing yg buat aku lagiiii terharu.



Ko saje nak bagi aku gemuk kan ?? Haha
Tapi aku sukaaaaa..Love u so much babe!!
U made my night~~


Thanx babe for the cake and the book. Moga kita sama2 memperoleh rezeki yg melimpah ruah tahun ni k ;) Hmm..sekejap je dah 25 tahun. Ku harap dengan melangkah ke alam dewasa ni, aku menjadi semakin matang, mendapat kerja yg stabil dan sentiasa di berkati oleh Nya. InsyaAllah. Korang doakan aku cepat dapat kerja ok dan moga2 tahun depan ku dapat hadiah "itu" juga.Hehe. Aminnnn..



P/s: Harini centahati first paper. Good luck syg. Do ur very best ok ;)


11 comments:

*~ aRaBeLLa ~* said...

ekekek aku pon pernah set target 25..tapi walaupon umur da nak masuk 25 tapi aku rase perangai aku macam budak2 lagi..camano nak kawen ni?ekekeke

yAtie -sB- said...

hepy beshday 4 u..
May All ur dream comes true :)
huhu~
h0pe target nk kawen tu..akn t'laksana dgn smpurnaye :)

dk-mie said...

Ena! happy birthday..it's really nice knowing u.Hopefully rezeki ena akn bertambah2 murah..jodohnye juga bertambah2 dekat..hiks!moga hidup u akan sentiasa di berkati olehNya..amin..

moment said...

happy birthday!~
mudanya ko.. ahaks!~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

epy bday erina....25 da kerr..?? da boley da tuh suh amir masuk minang....hihihii

JIVEBUMZ said...

hepi bufday! hai salam kenalan akak de buat n3 pasal abc frado tak sangke rupenye erina anak tokey frado yer..hihi tu pon princess_N yg bagitau.. pepon i link ur blog k

fiD said...

happppyyy bezday! 25th... semoge d panjangkan umur dan murah rezeki... nanti dah dapat keja blanje la ea, heee.. send gud luck to ur hubby, ohOHooh..

Yunus Badawi said...

Happy birthday ke 25 Ena.

Ala muda lagi. Ramai yg lagi senior dari ko pun belum kawin.

Aku doakan ko panjang umur, murah rezeki, diberkati Allah dan cepat dpt kerja. Tension wei kalau lama sgt asyik duduk rumah hehehe

mizz eira said...

epi bfday
bfday kite 20nov ni
kite kongsi bln yg same ek?

Erina Asmawani said...

arabella:
takpe..cam bebudak tu yg laki suka ;p Plus ley mengawet muda kan kita..hee

Yatie:
mekasey banyak ;)
target nak kawen?? target keje dulu..hehe

Amysue:
Thanks a lot amy. Nice to know u too. Aminnnnn ;)

Wafa:
Thanks..ahaks muda ke?? perli eh..haha

Erina Asmawani said...

N:
haha..tau xpe yunk..kite dah 25 lah..

Jivebumz:
Hai kak, salam berkenalan. Thanx sbb wat entry pasal abc fradoo, nanti dtg lagi jumpalah, sy mmg selalu kat sana. Thanx for the wis tu ;)

Fid:
Thanx a lot fid, boley sajaaaaa..hehe

YB:
Mekasey Yb,aminnn. Tau xpe...mmg tension giler dah nie.huhu

Eira:
Thanx. Wah..kita kongsi bulan sama ni..scorpio babies ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015