Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, November 04, 2009

Untuk mereka2 tersayang


Saya mahu ini, Malindi, saiz 6 ok ;)




Saya mahu ini juga, vintage sling bag ;)
Lagi vintage, lagi sukaaa..




Ini pun, Mng wallet ;)





Dan yang ini juga, skinny jeans ;)




Last sekali, mahu yang ini, Baskin Robin cake :)
Tak mahu yg gabak, nak yg kecik comel je
(All pics credit to Google)




Sempena esok, saya mahu hadiah2 kat atas ni.Tak malu ke mintak2 hadiah ni?? Ngee..setahun sekali apa salahnya kan. Lagipun mintak ngan org2 tersayang je bukan dengan semua org.Ni kira berangan2 jela tapi kalau mereka nak bagi betul2 lagi bagus. Suka sangat2. Sebab benda2 kat atas ni (kecuali kek) nak diguna pakai masa gi holiday nanti. Kira dah save budget lah kalo diorang nak hadiahkan. Yang wallet tu tak penting pun, tapi kalau ada org kesiankan saya pakai wallet buruk koyak2, hadiahkanlah. Hohoho(tak malunya).To kakngah yg cun,abang yg hensem dan adik yg macho, please..please..please..saya mahu benda yg kat atas tu. Tak mahu benda2 lain. To bestie & centahati juga, jgn buat2 lupa & buat2 tak nampak ok ;p I Love you all so mush~


P/s: Esok tua setahun. Gugugu (harini guna "saya" nampak sopan sikit, yelah..nak mintak hadiah kan. Haha)


10 comments:

pinkeen said...

mng wallet tu chanteK!! nak code die bley tak?? plis plis :)

zonaku said...

hhehehee.. happy bday.. moga makin diberkatinya...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

epy bday in adveance erina..watt..da list out da ape die nk..

Erina Asmawani said...

shira:
Cantikk kan?? hee..amiklah ;)

Kak zona:
Mekasey kak. Aminnn~

N:
Thanks N, yup..senang..tak yah susah doarg pikir nak bagi apa..memudahkan keje diorg nih..hehe

yAtie -sB- said...

he he~
yup..sthun skali ape slhnye :)
h0pe ape yg di ingikn akn jd milik anda ^_^

Masy said...

aaaaa... akak tgk kosong je entry ni. nape eh? lalalalalalala~

*sambil blah cepat² hahahah

*~ aRaBeLLa ~* said...

wehhh hepi besday in advance...=)
waaa request kemahen...koje lah baru dapat...ekekek

fiD said...

apY besday! .......... bile nak wat besday party???

Erina Asmawani said...

Yatie:
Betul tu..hehe..InsyaAllah ;)

Kak Masy:
Hahaha..dan2 je eh akak..

Arabella:
Thanx ;) sebab ku blum koje lah ku request macam2, dah koje ku boley beli sendirik..haha

Fid:
Mekasey..erk! Dah tualah dik nak wat party2 ni..huhu

HEMY said...

sebbaik aku tak baca entri ni..n nasib baik aku bukn yg tersayang..ahahahaha









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015