Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Sunday, November 01, 2009

Sinaran Pasport Kegemilangan

Eceh..tajuk tak menahan. Tak ada kena mengena dengan rancangan hiburan zaman ku kecik2 tu, sebenarnya entry ni berkaitan dengan pasport. Ye..sekarang aku dah ada pasport. Kalau dulu just ada pasport warna biru je, khas tuk pergi Borneo, tapi sekarang aku dah ada yg warna merah. International. Yay~~




Aku buat pasport ni minggu lepas dekat Jabatan Imigresen, PKNS, Shah Alam.Sekarang buat pasport adalah murah. Just bayar rm100 je tuk 2 tahun dan boleh siap dalam masa 2 jam je. Walaweiii. Memang berbaloi2. Ketiadaan passport tuk pergi bercuti bukan masalah lagi. Sudah ada pasport, maksudnya akan pergi BERCUTIIIIII. Yay yay~~


Excited gila! Sebab pertama kali nak pergi vacation jauhhh ni. Ni pun plan last minute. Tak expect pun nak pergi bercuti dalam masa terdekat ni, tapi bila mama & ayah dah bagi greenlight dan offer yang datang pun mungkin sekali seumur hidup,so I decided to go. InsyaAllah, kalau takde apa2 hal, 18hb ni akan terbanggggg ke sana.Ke mana??? Rahsiaa..dulu ;p




Yang penting bukan kat sini lah..

BIG NO!


P/S: Siapa dapat teka aku bercuti kat mana aku hadiahkan dia souvenir best dari sana nanti. Nak tak ?? ;)

13 comments:

pinkeen said...

eleh..ostrolia eh..? kan kan? ;p

Jard The Great said...

gi bandung??

thailand??

uish.. saspen dan dengki neh.. baik hang bgtau.. ehehe

~ miss femme fabulosity ~ said...

terbang jauh? hm, gi australia ke? kalau indonesia ngan thailand tu tak jauh :P

atau g hongkong? china? hah, paling jauh LONDON promo air asia.. tol ke? wallaweh kalau g londonnnn!! shopping sakan la! :)

dk-mie said...

ngeee..gi PARIS ek?

Masy said...

ape2pon akak ttp nak subinier gak lalalalalala

Yunus Badawi said...

Ko nak pergi Indon ya? Jgn lupa belikan aku sobenir.

psst - tak aci jard teka sampai 2 tempat hehehe

Yunus Badawi said...

oh ya semalam kami pergi kedai ayah ko. Aku order ABC ko yg femes tu. Pergh.

Emak Adam beli jeli kelapa masa nak balik tu.

Sayang ko takde smlm huhuhu

moment said...

pegi bln 11 gk ke?
sma2 la kita.. haha
besh2!~

Sharif John said...

Australia....

Erina Asmawani said...

Shira, Jard, Ellina, Amysue, Bro John:
Thanks for guessing. Ngeee..nanti ku gtau jawapannnye ;)

Kak Masy:
Oraitttt. Tapi akak kene belanje dulu ;p

Yb:
Wah, akhirnya ke fradoo gak. Amacam yb?? sodap tak abcnya..hehe..semalam saya off day ;P

Wafa:
Haah..insyaAllah 18hb ni fly..
yay2. Mungkin bulan coti2 nih ;)

Yunus Badawi said...

Erina - sedap ABC tu. Kalau awak ada mesti lg sedap. Awak hari2 ke kat situ kecuali hari Ahad?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

alaa weh..g mane..?? indon kerr..??

Erina Asmawani said...

Yb:
selalunya weekend sy tak off day, minggu lepas je. Nanti dtgla lagi yb, ley jumpa adam & emak adam..

N:
Shhhh..nanti ku gtau eh ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015