Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, November 09, 2009

Supriseeee!!!

Tarikh kejadian : 7 Nov 2009 (Sabtu)
Masa kejadian : Lebih kurang 1pm
Lokasi kejadian : Chicken Hartz, Sunway Pyramid



Alkisahnya begini, pagi Sabtu haritu, aku ngan Yah dah planning nak pergi Wangsawalk, shoppin2 + berjumpa centahatiku. Sekali masa ku sampai rumah Yah tuk jemput dia, Ipah pun nak join. Takpela, the more the merrier kan ;). Aku suruh Ipah drive Cik Lisa sebab badan aku kena alergik gatal2, so tak boleh fokus driving. Dok tergaru2 je. Masa kami bertiga on the way, tetiba Ipah cakap nak singgah Sunway Pyramid kejap, nak ambil tiket wayang yg kawan dia dah tolong belikan. Kawan dia tu staff kat pyramid katanya. Kitorang pun ok je ( padahal dlm hati aku "ish..banyak songeh la minah ni". haha).Boleh gak sambil2 tu cuci2 mata tengok kasut. Sekali Ipah tetiba ajak makan Chicken Hartz, katanya dah lapar. Aku on je sebab dia nak belanja. Masa ni aku blur2 dan pelik sikit sbb tadi dia cakap nak gi ambil tiket wayang, ni tetiba nak makan pulak. Haish..macam2..


Sekali aku masuk, jalan belakang sikit (ikut Ipah). Tiba-tiba...




SUPRISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!

Ok, aku terkejut, terharu, tergamam, terkedu..semua ada..





Siap dikalungkan bebulu angsa pink vogey2 gitu oleh Lan
Omaigod! Omaigod!


Ramai yang ada kat situ, kawan2 tercenta..

Pijan, Yah (selaku the planner), Ipah (yg peluk aku), Dini dan Linda



Jejaka kat depan tu Pojie dan Lan (selaku planner assistant)



Aaaa..terharunyaa..sampai termenangis2 aku..huhu


Tiba-tiba, ada satu lagi suprise...






Centahati tetiba muncul dari mana ntah datang bawak cake..Omaigod!!
Padahal baru call 1/2 jam sebelum tu, cakap tak sabar nak jumpa nanti,alih2 dah terpacul tersengih2 depan aku. Haha. Gila kentang punya terkujat.Masa aku call tadi dia kata baru bangun tido,siap buat suara baru bangun tido lagi. Haha.Pandai coverline eh syg.




A lovely yummilicious cake from him :)
BR tau..tihhihi (gedik, nak yg mahal2 je)



Me with 1 of my birthday gift wish ;p
Muka tetiba berubah menjadi pink dan mata bengkak2 sebab over nangis.Oh..tidak comel



Lepak2, makan semua. Pastu balik. Kesimpulannyaaa..sangat happy! First time dapat birthday suprise selama 25 tahun hidup.Thanks kepada semua especially my besties Yah & Lan sebab diaorg yg sgt byk bersusah payah tuk semua ni. Trillion Thanks ;)



Bergambar reramai sebelum memasing bersurai. Kena pakai gak bulu angsa pink vogey2 tu..tetiba terasa diva pulak..ahaks. Yang penting muka aku mmg pink jelah. Masa datang menangis, masa nak balik pun menangis.Apa ke ciwek sgt minah ni?? huhu..




Tetiba aku dibagitau bubud baru sampai. Ala..kesiannya dia. Kitorg dah kuar dia sampai. Huhu. Sebab aku tak tahu menahu pun dia akan join, so we dicided to eat at foodcourt JJ je. Huhu. Kenapa kat situ?? Ntahla..sbb ada tako tao sotong berjanggut merah ala2 milipede kot. (milipede= ulat gonggok. Uuu..) Takpe eh bubud, nanti aku blanja kau aiskrim BR :)




Tada..the lovely gifts & cards from them. Sukaaaa!!!!
2 ekor kucin pink,cute pink strawberry, & Malindi leopard. Wow2!
Thank u so much. U all really made my day ;)
Happy gila!
\(^_^)/






P/s: Walaupun ada benda kecik yg menspoilkan hari bahagia tu, xpela,aku anggap tu sebagai dugaan. Kadang2, orang yg paling dekat dengan kita ialah orang yang paling menyakitkan hati kita & akan menikam kita dari belakang. Chill Erina ;)


17 comments:

puteri said...

nak kek BR gak!!dah la pink!!
huish..jeles2 nie..hee
neway~hapy besday sis!!

*~ aRaBeLLa ~* said...

pehhh syioknye ko dapat gak benda yg ko wish tu..wuuu jelez..

fiD said...

wah! surprise menyeprise nie. heee... m, xsabo plak nak smbt nie!

Jard The Great said...

mmg nmpk muka excited gler.. ehehe

zonaku said...

hehehehe.. bestnye dia... dapat tu apa y dlm wishlist!

happy bday once again

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uuuuu...beshnyerr dpt surprise party..suwit2...

HEMY said...

fuiyoo...tua dh tau..suku abad tu..haa..

mmg best bila kawan buat cmtu kat kita..rasa dihargai

sweethOneY said...

happy birhtday yanggg!!

bestnyaaa celebration dia.. owg x penah dpt lagi birthday surprise party cenggini..

dk-mie said...

yeah! chill beb!...uwa giler punye best suprise tuh..ala ni yg cam jeles ni..muahahah!..tuwun kl ujung bulan ni nk pakse kekaseh hati me gi beli kek BR tu gaks!..tak kire!..uhuhuhu kt kk ni cam xde jek BR..

moment said...

xpnh rsa kek BR.. nk kene beli ni.. aiseh!~

fndrocka said...

kucink pink tu comei ler

yAtie -sB- said...

Wah~!!!
meriahnye..
btw hepy beshday 2 u..
surpriseyg mjd nih :D
tgok pd gift yg ade..haaa tnmpak Malindi, saiz 6 yg erina hjatkn :))
hihi..sonoknye..

^_____^

Erina Asmawani said...

Thanx semua for the wishes. I really appreciate it. Alhamdullilah..2 of my birthday gift wish dah tertunai. Thanx to my bestie Yah for the Malindi & centahati for the Br cake ;)

Anonymous said...

huhhu..
mmg gempak la clbration ari 2..
me as a fren mmg terharu cz i pon x penah org wat sprise cm erin dpt..
neway..ERIN kite kwn selamamye!!!

Erina Asmawani said...

Pojiee..hang ke tanpa nama ni??
mmg best!!! Thanx kat u'all sbb susah payah wat semua ni..i really enjoy it..takpe, nanti time beday ko kami buat ;)
Kita kawan selamanya~

CikNaa said...

tetibe nampak entry ni.. serius, sweet sgt! :)

traveller said...

Salam.sesiapa nak ke perth,australia?. Cuba visit www.mahiraholidayhomes.com Holiday homes kepunyaan org islam malaysia.mereka ada car rental. Boleh call 0123360098 Saya da try 2x. Memang servis terbaikkk dan penginapan yg sgt selesa dan bersih. harga memang berbaloi.mereka ada fullboard muslim pakej juga.









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015