Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, January 11, 2010

Bila bloggers berjumpa, gamat satu Seksyen 2

Malam sabtu lepas ada perjumpaan dengan para memuah sekalian. Sepatutnya memuah leader join sekali tapi terpaksa di cancel di saat2 akhir. Suka tau dia tu. Aku baru je nak temuramah dia. Huhu. Malam tu, hujan adalah sangat lebat, jadi majlis berjalan lambat sikit (majlis?? ;p). Memula Jard sampai dengan kakak housematenya,di ikuti ngan kak Masy yg super comel malam tu, then Kak Zona, Wafa & Keria sampai. Masing2 isi perut dulu, kali ni kami duduk port belakang, gerai2 makanan kat situ sedap2, takde yg kena subsidi garam. Gagaga. Owh, sekarang seksyen 2 dah ada bubur berlauk ye,sila terjah gerai no 7 (Anjung Melur). Sangat sedap. Nyum2~ (terbayang dah aku ni..wuu..lapar). Eh,sempat mempromote pulak ;p




Haaa..super duper comel kan kak Masy kita ni??
Rahsianya..gunalah sabun mandi tuk mencuci muka ;p




Jard & Wafa
Wafa tak berapa ready lagi time ni sbb kamera ku lambat sgt bertindak ;p




Keri the one n only pria (adakah dia sdg buat muka comel?), Kak Zona & kak Masy aum2~
Owh..tu simbol bulat2 tu Kak Masy nye idea, simbolik tuk kuih keria. Agagaga




Us ;)
Ooo..kelihatan bubur sedap itu
(haa..Keri, mamat sebelah ko tu kot yg copet rokok ko tu)




Abc special from me tuk Jard & Kak Masy ;)
Sgt special ok, org lain tak dapat cenggini
(Jard & Kak Masy, sila terharu ye ;p)



Lepas dah konyang, muncul lah tetiba kek yg nyummylicious ni. Actually, idea Wafa tuk beli kek ni. Nyum2. Kek sempena birthday Jard & Kak Masy. Hope korang berdua dipanjangkan unur, dimurahkan rezeki & bertambah2 hepy ;)



Wohoo..tempting nye ko!
The Walnut Cake~





The birthday girls ;)





Fuh..fuh..fuh~
(muncung mahal tu tauuu)




Potong! Potong! Potong!


Ooo..ku lupa, nak cerita satu peristiwa menyayat hati. Masa kami sedang bergumbira, tatkala si Keri busy snap pic2 comel kami (sbb kamera dia power, automatic jadik photographer),tiba2 boleh pulak rokok si Keri ni hilang. Ish..ish..ish..kesian. Rokok pun nak kebas ke. So, kitorng buat derma kilat tuk beli rokok baru ganti rokok yg hilang tu. (holoh holoh holoh..baik kan kami? ;p). Daripada muka monyok cam hilang awek, terus muka dia bertukar ceria. Ajaib jugak penangan rokok ni kan. Haha


Dah selesai acara makan2 segala, tibalah masa tuk balik. Tapi sebelum tu, haruslah ada adegan bergambar terlampau kan. Kata bloggerrr ;p



Say cheeseee :D
(kak Masy & tiang kesayangan..hee)



Sayang kamu2 lah~




Sekali tetiba Kak Zona bagi idea tgkp pic kaki. Haha. Terimalah..


~The Kakies~
Kaki Jard yg kena gigit lintah (gigit ke sedut?)
Sebenarnya gambar ni ada version shekshiiii aww2, tapi tuk menjaga nama baik pihak kaki tersebut, ku tempek yg ni je lah. Haha



Pastu Jard kata, asek gambar kakiiii je, cubalah gambar lain pulak. Untuk itu, tuk penutup entry ni, terimalah......



~The sikus & the lutut pulak~
Hohoho..


Kesimpulan nya, gathering malam tu best. Nanti kite buat lagi ok! Memuah~


15 comments:

Masy said...

hahaahahaah terasa bunguk skali pic yg last tu hahahahaha

thanksss mmg terharu gil2 ni serasa nyaris menjadi gila gara2 terharu muah2

nasib laa anul x merasa kek lazat tu ngeehhhhhhhh~ mekasih sumeeeeee

fiD said...

wah! besla,,, nanti nak join kak,, iAllah grad sem nie, aminnn

Jard The Great said...

uwaaaaaaaaaaaa............. bnyk lak gmbr neh.. ehehe.. thanks for everything erina and the tohers.. mmg terharu ar.. mmg tak dpt nk agak per rancangan korang.. sbb aku dtg nk pass amplang je dgn wafa..

thanks ar!!! muahhhhhhhh'

zonaku said...

hehehheeee...the sikus n lutut lak yer... lps ni tgk apa lak idea ngarut y leh dibuat bahan gambar

k.e.r.i. said...

papehal, abc ko memang besh woh.
nak-nak lagi kalau kacang lebih.
haha.

*~ aRaBeLLa ~* said...

ni sowang lagi wat parti tak ajak aku..wuwuwuwu

HEMY said...

masy dan pose pole dancing mmg memuah dan merangsangkannn...ahahahahaha

HEMY said...

sori tak dapat join..aku dh ajak satu famly ke sana tp msing2 nk ke uptown jugeeee

moment said...

aku rsa hemy tak jd gi, sbb dia takut kalah kat keri.. dia tau kita syg keri lebih..haha

*thanks for the kek.. mmg sodapp! ABC itu juga!! len kali xmo mkn berat2, sbb ABC kamu sudah berat..huhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

seronot jmpe rmai2....meriah2..

deusXmachina® said...

amboi...gathering kt sek 2 xajak pun
heheheh


erk888.blogspot.com
dizisgude.blogspot.com

Erina Asmawani said...

Kak Masy:
hahaa..same2..mmg best kan kak..nanti kite gath lagi ok ;)

Fid:
Nanti da sambung kat sah alam, sennag kite nak gath sesame..terjah je Fradoo k..

Jard:
sesame Jard, thanx to wafa jugak sbb die yg banyak planning, aku setiausaha yg menjalankan tugas je..hehe..best kan malam tu..byk kisah lawak ;p mmmemuahh~

Kak zona:
Pasni the matas plak kak..haha

Keri:
Mace..maceh.pasni kalo ko dtg aku bagi kacang melimpah ruah kat abc ko..hoho

Arabella:
Ala yunk..bukan tak ajak, ni pun wafa yg plan..huhu..last minute, nanti kite wat gath lagi ok..

Hemy:
Tu kak masy mmg pose khas tuk ko tu..haha..bagi ko mimpi malam ;p rugilah ko tak dtg..next time datang tauuu..

Wafa:
Same2..tula, kek tu sdap kan, aku teringat2 sampai sekarang..bila nak ras kek coklat ko plak ni..nyum2~ Hee..ok2, pasni abc tuk ko aku buat yg lite2 je k ;)

N:
mmg seronok yunk, nak2 kalo sekepala, mmg gamat jadinya..

Deus:
Pasni jom ramai2 jumpa ;)

sweethOneY said...

yang.. klo owg yg dtg, dpt fradoo special x? :P

Redbloodsnow said...

haaa..nang pun havoc jadinya bila blogger bertemu blogger koh erina. kompom klakar tetak sik ingat dunia nk ow...hehe

haaa haaa erina paham x ape yg zie tulis nih...hahahah :P mesti paham kan erina kan. ko kan anak murid ku yg plg tergenius sekali..hikhikhik


:P

Erina Asmawani said...

Izza:
Opkos izza nye special. Siap coklat meleleh lagi nanti ;p

Zie:
Ishhh..mestilah kamek paham..yalah..mun dah berjumpa ya nang satu medan selera yg mekorg yg punya..x ingat org lain gik..haha..kelak mun kamek g kuching klak kita jumpa ok ;p









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015