Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, January 14, 2010

Birthday Otomen yg ke 2

29 Disember lepas, birthday fruitbaby ku yg comey ni. Masuk 2 tahun dah. Tema birthday party dia haritu ialah ultraman sebab budak kecik ni mmg obses gila ngan ultraman. Wuishhh..kalau roh ultraman dah masuk badan dia, siap berlawan hiyak2 ngan sepupu dia si Ammar tu. Jgn tak tau eh,umur baru 2 tahun, cakap pun pelat2 lagi, tapi dah hafal lagu ultraman. Wow Wow Daina Chikara No Kagiri Daina~



Faris Iskandar punya kek



Fuh..fuh..fuh~
Sayang sgt ngan ultraman sampai dia tak bagi potong kek tu.Mama dia potong je dia menjertit sakan. Sedih kot tengok ultraman dia kena potong. Mungkin dia terasa sakitnya tu..holoh..holoh..holoh..comel betul!



My brother happy family ;)

Faris gigih pakai topeng tu, takmo bukak2. Bila terasa dah lemas2 tak boleh bernafas baru dia bukak. Hoho. Tegar betul peminat ultraman sorang ni

Sekarang dia dah pandai nyanyi2. Aku paling suka dengar dia nyanyi lagu ni..

Saya ayam "kok..kok..kok..kok"

Saya lembu "boo..boo..booo..boo"

Tu je dia tau..pastu kalau kite sambung "saya kambing"..dia buat bunyik "bing..bing..bing..bing".Kalau kite sambung lagi, "saya kucing"..dia buat bunyik "cing..cing..cing..cing". Hohohohoho..dia main suka2 buat bunyi ikut last ayat tu. Hoho. Ceria hidup ada budak2 kecit nih.Sorang Ultraman, sorang lagi Ben 10.(^_^)




8 comments:

Redbloodsnow said...

hahaha...asal ek, asal dak kecik lakiii jek. kompom weh obses nah ngan atomen. tp lau dak ppuan lak..obses ngan barbie...hehehe

:P

jeles tgk kek tuh kak ina oiiii. lanting ckit weh. btw, happy buffday to ur fruitbby...hehe

fiD said...

alalaa,,, cute betollll...

ultromen ea,, tp jrg dah budak2 era zaman nie suke altromen,, tapi mcm naruto memang fames...

Jard The Great said...

chumelnya otoman.. ahaha

Masy said...

siap dgn topeng yg tak tahan tu... sibbaik dia nk bukak gak time tiup lilin hehehehe

Erina Asmawani said...

Zie:
Opkoslah yunk..lumrah dak2 kecit..kang kalo dak pompuan minat otomen, dak laki minat barbie lain pulak tu jadiknya..hehe..

meh, sambut cepat..ena lanting otomen terbang kat ko. Hehe..btw, maceh ;)

Fid:
Ni classic skit...otomen the legend..hehe

Jard:
Tau xpe..comel gila..

Kak Masy:
Haha..tau xpe kak, kalo takmo bukak jugak topeng tu tak taulah nak tiup lilin camno?? xde lubang pon kat mulut otomen tu..

Pendekar Laut said...

Jemputlah singgah di gerai ABC Fradoo kami. Kongsi pengalaman anda menikmati ABC Fradoo di facebook kami.

http://www.facebook.com/pages/Fradoo-ABC-Special-Madness/246489493986

Fradoo ABC MADNESS!!

Bapak said...

mak ai, memang ultraman tegar la faris ni..heheheh

apapun memang comel. hepi birthday faris!

sweethOneY said...

hehe. sy suka budak2 sgt.. tp yg x degil la. sapa degil tu, buat bodoh je kt dia :D

budak2 skrg manja wohhh









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015