Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Saturday, January 02, 2010

Best! Best! Best!






Even movie ni dah lebih kurang 2 minggu ditayangkan, aku baru berkesempatan tgk movie ni malam tadi. Pergi dengan adik lelaki aku. Memula dia nak tgk Sherlock Holmes, tapi aku ajak tgk movie ni dulu.Midnite movie.165 minit dalam panggung tgk movie ni mmg sangat seronok!!! Terasa macam betul2 dah ke alam lain. Bila habis je movie nie, keluar ngan rasa sgt PUAS! Puas mata, puas hati! Cerita ni mmg betul2 BEST!! SUPER DUPER BEST! Itulah kesimpulan yg dapat dibuat. Ishhh..nak cerita pun tak tau nak start dari mana, kena tgk sendiri baru tau.Jarang aku tgk movie yg betul2 PUAS camni.Cerita yg penuh dengan semangat kerjasama, kasih sayang, semangat berjuang, semua adalah. Sarat dengan mesej & pengajaran.Sesiapa yg blum tgk lagi..Sila pergi tgk sekarang!!!! Kalau Celcom berbaloi baloi, tuk Avatar ni aku bagi berbaloi baloi baloi baloi baloi baloi baloi! 15/10 stars! Xtra 5 stars lagi. Hee..



Jake Sully & Neytiri


Disebabkan terlalu best, malam tadi aku tido mimpi jadik Neytiri, tgh bersiar2 naik Toruk Macto. Hohoho. Boleh gitu?? Besar betul impak Avatar ni. Aaaa..bestla cerita ni.Tgk biasa pun dah gempak, ku rasa yg 3D mesti super duper gempak. Nak tgk lagi la!




7 comments:

Jard The Great said...

mmg besh.. ehehe

dk-mie said...

Best! Best! memang best gila citer nih. Huhuhu walaupun rupa mereka a lil' bit funny..tp masa kat lam cinema dari movie start saaaampailah dah kuar cinema amy asik ckp "muke diorang cam klakar kan abg, tp siyes..syg suka tgk figure body dorang..lampai dan ramping" sib beik x kene lempang asik ckp bende sama pat ratos kali.huhu

moment said...

nk tgk gak.. tp ari tu tgk poster dia, terus xjd tgk.. xsuka tgk bende2 imaginasi org ni.. cnthnye manusia separuh haiwan tu.. huhu

tapi pas baca entry kamu, mcm nk gi tgk.. huhu

Sharif John said...

citer ni mmg best

shera said...

sherlock holmes pon best kak!! cpat2 g tngok eh? 3 hari tau beratur cr tiket! =)

Erina Asmawani said...

Jard:
betul..best gile!

Amysue:
Hehe..mmg muka dorg pelik..tapi comey :) haah, body dorang cun kan..shekshiiii ;p

Wafa:
Aku pun memula mcm ko, tak minat cite2 gini tapi bila dah tgk..best wehhhhh. Its about love & spirits. Flora & fauna dlm movie ni mmg cantik ;) Ku suka..tgkla wafa, aku yakin ko puas hati!

Bro John:
100% Best~

Shira:
Tu la shira..akak nak tgk cite tu pas ni..mesti syok ;)

sweethOneY said...

byk kali ckp kat iim, cunnya neytiri tu. cantiknya body dia. seksinya.. asik dok berzikir benda tu la kat telinga dia dari mula smpi sudah. hahahahha..

srious best gila kepuasan maximum.. ms dlm wayang tu lg dok ckp kt iim, argh, nyesal tak tgk 3d.. kita ptt tgk 3d taw.. lagi sekali dok zikir benda yg sama.. hahahahha..

effect filem ni.. smpi ke hari ni kitorang dok panggil keta tu ikran.. hahaha.. pastu kan ena, iza terasa mcm termasuk ke dlm avatar tu la.. smpi rs mcm manusia ni jahat gila, nk jadi avatar! haha.. smpi mcm tu sekali kesan dia :P

ee.. best sgt! kan dh komen panjang sgt ni.. oh, lg satu.. tpt dia sgt cantik. gila terpengaruh ckp kt iim, kita honeymoon sini nak nnt.. tp lepas tu tersedar, pastu tny iim "eh, tpt ni wujud ke?"

=))









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015