Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, January 15, 2010

Maaf! Tiada cerita lucah di sini ye.



Klik tuk elak rabun


Ni keywords blog aku tuk bulan lepas.Cerita erina 155 hits?? Tak hairan sgt sbb aku rajin tengok blog aku, type kat google je.Haha.Syidot bp?? Siapa pulak tu. Abaikan. Yang aku kelakar tu yang digaris merah2 tu. Boleh dikatakan setiap hari ada je lah manusia horny yg menggoole word burit terpelanting masuk blog ni. Sorrylah bai, blog ni suci ok.Ni semua gara2 satu entry yang aku buat on 16 Disember 2008 dulu. Dah berkurun2 dah.Air burit?? What the fish la..haha. Korang nak baca ke entry tu?? Paiseh, gua tau lu dah pernah bace, so jangan gatal2 klik link ni eh. Hoho. Sebelum tu nak remind awal2 eh, entry tu ditulis tuk share pengalaman aku je, takde unsur2 lucah (mybe tuk gambar tu ada lucah sikit lah kot),tapi bukan letak sesaje je eh, tuk pembelajaran & pengajaran.




Selamat belajar bahasa baru~



9 comments:

Redbloodsnow said...

hahahaha...gersang ler org yg google tuh. giler sex kan. tahap maniac tuh

:P

fiD said...

maybe baru blaja bahase swk kot kak, miamaimaimaimaaiamiahahahaa...

burit pon nak dcari, adoyai...

Masy said...

tang aqasha ku gigit cuping telingamu tu mmg bangang laaaa sape yg search tu AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHA gelak tergolek2 masuk longkang

Sharif John said...

Aku gelak kaw2

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hahha...hampagas tol y google tu ekk..

k.e.r.i. said...

ada jugak ke orang tak tah maksud burit?
LOL

nas johng said...

hahahaha, yes!
got some idea to talk at murni!
hahahahaahahhahahahahahhahahahahah.
JK

Jard The Great said...

aku baru tahu burit tu maksud ape.. haishh.. eheh

HEMY said...

ngahaha..patut la tercampak masuk...









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015