Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, January 26, 2010

Bulan 2, naik 3


Perhatian! Perhatian! Para customers yg dihargai,mulai 1 Feb ini, harga baru untuk Fradoo Abc ialah RM3. Harap maklum. Ini bukan untuk mengambil kesempatan diatas kenaikan harga gula ye. Memandangkan sekarang bukan takat gula, koko, kacang, nata d coco, aiskrim pun naik harga sekali, hasil berbincang dengan para2 peniaga yang lain, kami bersetuju tuk naik kan 50 sen sahaja tuk menampung bebanan kos yg meningkat. Jangan risau, kesedapan & kelazatan abc kami tetap seperti biasa. 100% satisfaction guaranteed!


Dan sekarang, Fradoo dah ada fan pages dekat Facebook.Jadi, pencinta Fradoo abc sekelian, be our fans and keep on supporting us ok.Thank u very very much . Dan kalau ada any ideas or komen membina tuk mantapkan lagi Fradoo abc, sharelah bersama kami ni fan page ini ye (^_^)


Be our fans at Facebook, sila klik gambar ni ye ;)


Selasih+kacang merah+barli+sagu+cincau+cendol+jagung+nata d coco+ limpahan coklat yg superb+ aiskrim nyum2+ longan+ anggur+ kacang2 rangup = RM3. Sangat berbaloi2 kan? ;)


11 comments:

HEMY said...

alaaaa~~~~ kurang 50 sen nk byar tol kesas...huwaaaaa

moment said...

aku ok je.. hikhik

mmg rsa ABC kamu murah.. bagus2.. 50 sen ok je kot..huhu

*eleh hemy! selalu bkn ko naik moto /org amik ke?? mana byr tol la! haha

fiD said...

aik! kak erin niaga nie kew???

Dayangku Army said...

kamu tak tahu ena, sy dh rengek2 kat bf sy suh bwk sy gi try ABC Fradoo tu bila turun sana nanti. Huhuhuh..tp dia wat mcm x paham je kan??? T_T

*~ aRaBeLLa ~* said...

deyy aku teringin..tak de sape yg nak gi ke aku nak ikott...wuwuwu

Masy said...

ade satu lg tertinggal = beskot panjang belang2 yg rangup jika dimakan laju2 hihihihi

Jard The Great said...

aku mlm neh nk turun ABC fradoo.. ehehe.. harap ko ade nnt

Pendekar Laut said...

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░█▀█░█▀▄░█▀▄░░░░█▀▄▀█░█▀▀░░░█░ ░░░█▀█░█░█░█░█░░░░█░░░█░█▀░░░░▀░ ░░░█░█░█▄▀░█▄▀░░░░█░░░█░█▄▄░░░▄░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

http://www.facebook.com/pages/Fradoo-ABC-Special-Madness/246489493986

k.e.r.i. said...

tak kisah ah.
janji dapat choc ngan kacang lebeeeeyyy.
haha.

sweethOneY said...

teringin nak pegi, tak pegi2 lg :(

Anonymous said...

Gooey Ducks grow to about two pounds in four or five years.
[url=http://www.gooey-duck.com/]geoduck[/url]









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015